Будівництво Великої кільцевої дороги навколо Києва готуються розпочати через кілька місяців

image
18 Серпня 2021, 19:08
Поділитися:

18 августа 2021 г. 19:01

На Київщині готуються до початку будівництва Великої кільцевої дороги навколо столиці. Йдеться про роботи на ділянці протяжністю 18 км від дороги Київ-Ковель-Яготин до дороги Київ-Чоп. Перспективи реалізації проєкту обговорили сьогодні, 18 серпня, під головуванням очільника КОДА Василя Володіна. У нараді взяли участь начальник Служби автомобільних доріг у області Руслан Ничік, голова Бучанської РДА Микола Ляшенко, представники Немішаївської, Дмитрівської і Макарівської громад, а також профільних служб.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби Київської облдержадміністрації (КОДА).

“Це дуже масштабний проєкт, тож усі маємо докласти зусиль для його успішної реалізації. Дорога проходитиме через Немішаївську, Дмитрівську та Макарівську громади. Вона прокладатиметься в обхід населених пунктів лісовою та болотистою місцевістю. Враховуємо безліч нюансів, які стосуються і комфорту людей, і збереження природи. Важливо те, що під час робіт будуть впроваджуватись особливі інженерні рішення для збереження екосистеми. Окрім цього, проєкт передбачає встановлення на естакаді поблизу житлових будинків шумозахисної системи”, – акцентував Василь Володін.

Як проінформував Руслан Ничік, проєктні роботи наразі знаходяться на стадії завершення. Згідно з ними, на ділянці передбачене будівництво однієї транспортної розв’язки, однієї естакади, двох мостів, двох шляхопроводів і 11 біопереходів. Об’єкт буде облаштований усіма необхідними засобами безпеки руху.

в Телеграм

Очікується, що будівництво першої черги Великої кільцевої дороги навколо столиці дозволить зменшити рівень щільного автомобільного трафіку та забезпечити прискорення доставки вантажів.

Читайте: “Велике будівництво”: підрядники оновлюють 13 кілометрів траси Н-01 Київ-Знам’янка (фото, відео)

Фото: пресслужба КОДА

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона