Будівництво школи в Українці на контролі Київської ОДА

image
24 Жовтня 2019, 14:04
Поділитися:

У рамках робочої поїздки очільник Київщини Михайло Бно-Айріян відвідав СЗОШ з поглибленим вивченням окремих предметів №1 у місті Українка, яка будується ще з 2016 року. Голова облдержадміністрації зустрівся із виконуючою обов’язки Українського міського голови Тетяною Кучер, її заступниками, директором школи та будівельниками. Керівництво міста і області підняли нагальне питання добудови школи та інші проблеми по соціальним об’єктам міста.

Школа в Українці будується вже декілька років за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Мінрегіон призупинило фінансування проекту минулого літа, тому виник ризик ще більшого затягування будівництва.

За результатом обговорень Михайло Бно-Айріян звернувся до ПрАТ «Київобленерго» та Державної екологічної інспекції Столичного округу з проханням сприяти максимально швидкому запуску освітнього закладу в навчальний процес.

Також очільник області надав розпорядження відповідним структурним підрозділам КОДА втрутитись в питання добудови школи і пообіцяв зробити все можливе для більш швидкого введення школи в експлуатацію.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація