Будівництво приймальних відділень в районах області проаналізували під час селектору в КОДА

image
19 Березня 2021, 12:07
Поділитися:

В Київській обласній державній адміністрації відбулася селекторна нарада щодо будівництва приймальних відділень у Фастові, Переяславі, Ірпені, Обухові та Тетієві.

За ініціативи голови КОДА Василя Володіна перебіг будівництва приймальних лікарень з представниками органів місцевого самоврядування проаналізували його профільні заступники Андрій Лісовик та Тетяна Щербак.

Йшлося про темпи реалізації робіт на наступних об‘єктах:  Фастівська ЦРЛ, Переяславська ЦРЛ, Ірпінська ЦМЛ, Обухівська ЦРЛ, Тетіївська ЦРЛ, що будують в рамках проєкту «Emergency» та Національної програми «Велике будівництво». Також обговорили питання подальшого встановлення медичного обладнання, що закуповується для приймальних відділень Міністерством охорони здоров‘я.

Як зазначили представники Київської ОДА, наразі перед місцевими керівниками стоїть важливе завдання подбати про виділення необхідного обсягу коштів з місцевих та районних бюджетів для завершення робіт. Саме від активної роботи на місцях залежить, чи зможуть отримувати мешканці перелічених населених пунктів якісні медичні послуги в сучасних умовах за місцем свого проживання.

«Реконструкція приймальних відділень екстреної медичної допомоги відбувається за ініціативи Президента України. Від якості та швидкості проведених робіт залежить життя та здоров’я мешканців Київщини. Тому темпи будівництва потрібно максимально пришвидшити. Київська облдержадміністрація і надалі триматиме процес будівництва під постійним контролем», – підкреслив Андрій Лісовик.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація