Будівництво, дизайн та ремонт квартир від компанії РКК

image
17 Серпня 2021, 13:37
Поділитися:

Новий рік завжди приносить з собою нові ідеї, плани та надихає на зміни. Пропонуємо вам скористатися цим натхненням і направити свій заряд енергії на оновлення своєї оселі. Тим більше, що затягнувшийся локдаун звільнив достатньо часу навіть для будівництва нового будинку.

Якщо правильно спланувати усі намічені роботи і довірити справу професіоналам, результат не змусить довго чекати, і вже дуже скоро ви зможете насолоджуватися новим помешканням!

Будівельна компанія «РКК» – один з лідерів українського будівельного ринку. Будівництво та ремонт – це щоденна діяльність нашої професійної команди на території центрального регіону країни – Києва та Київській області.

Ми пропонуємо своєму замовнику:

комплекс будівельно-ремонтних робіт: ремонт квартир, офісів, будинків, будівництво будинків;підбір та комплектацію об’єктів чорновими матеріалами, чистовими матеріалами;монтаж інженерних мереж: електромонтажні роботи, сантехнічні роботи, сигналізація, відеоспостереження;монтаж вентиляції і кондиціонування;проектування інженерних мереж та дизайн інтер’єру.

З нами ви можете не хвилюватися про майбутнє свого проекту, адже ми не зникаємо одразу після завершення робіт, а надаємо гарантію протягом одного року та післягарантійне обслуговування 24 години на добу. Крім того, при комплексному замовленні ви отримаєте приємну знижку.

Телефонуйте: (067) 348-51-52; (093) 348-51-52; (095) 348-51-52.

Наша адреса: м. Київ, вул..Круглоуніверситетська 3-5, оф. 33.

Наш сайт – https://www.remont-kvartir-kiev.com.ua/.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Броварів – головні і актуальні
новини сьогодні на 4594.com.ua