Будівлю на Чехова, 1 планують реконструювати

Будівлю на Чехова, 1 планують реконструювати
25 Вересня 2024, 12:01
Поділитися:

Місце розташування будівлі на вулиці Алли Горської (Чехова), 1 досить привабливе — центр міста, поряд лікарня, ринок, недалеко до Київського Шляху і адміністративних будівель органів влади. Але сама будівля стара (1959 року побудови) і, можливо, знаходиться в аварійному стані. Принаймні, від часу, коли припинило свою діяльність районне БТІ, яке займало це приміщення, йому так і не знайшли застосування. 

Тепер цим питанням займатиметься управління капітального будівництва Бориспільської міської ради. На сесійному засіданні 13 вересня бориспільські депутати прийняли рішення про надання права користування чужою земельною ділянкою для забудови (суперфіцій) безоплатно строком на 10 (десять) років площею 0,1122 га на вул. Алли Горської, 1 у м. Бориспіль для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування управлінню капітального будівництва Бориспільської міської ради.

Заступник Бориспільського міського голови Дмитро Гопанчук, коментуючи питання «Вістям», зазначив, що приміщення будівля потребує капітальної реконструкції, а її майбутнє функціональне призначення поки не визначене.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама