Бучу відвідала делегація з Бердичева для обміну досвідом

image
30 Січня 2023, 16:37
Поділитися:

30 січня 2023 г. 16:28

Постраждалу від рашистської навали Бучу, яка вже має досвід відбудови, відвідала делегація з Бердичева (Житомирська область) для обміну досвідом відновлення.

Про це KВ стало відомо з публікації Бучанської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Делегація прибула на чолі з Бердичівським міським головою Сергієм Орлюком.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Гостей цікавив хід відбудови міста. Також, на зустрічі обговорювали процес створення комунального транспортного підприємства, питання соціального захисту населення та муніципальної безпеки

“Завдяки швидким темпам відновлення бізнес повірив і почав повертатися у Бучанську громаду. Та зараз ще далеко не все так, як було до повномасштабної агресії росії”, – розповів секретар Бучанської міськради Тарас Шаправський.

Члени делегації побували на базі нового транспортного підприємства, побували на вулиці Вокзальній, де триває відбудова житла, у модульному містечку і юрті незламності, встановленій біля ЖК “Континент”.

Також, гості вшанували пам’ять загиблих внаслідок рашистської агресії: поклали квіти до пам’ятного знаку на місці масового захоронення вбитих та ознайомилися з фотовиставкою в Храмі Андрія Первозванного.

Як раніше писала KВ, мери міст Буча, Ірпінь домовилися про створення у 2023 році підприємства спільної власності Ірпінської міської ради та Бучанської міської ради, яке надаватиме послуги з водопостачання та водовідведення в Бучі, Ірпені та Ворзелі. Відповідне питання планується винести на найближче засідання Ірпінської міськради.

Читайте: Влада Бучі та Ірпеня домовились про створення спільного підприємства з водопостачання

Фото: Бучанська міська рада

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона