Бучанська дитяча школа мистецтв отримала потужний генератор

image
25 Лютого 2023, 15:12
Поділитися:

25 лютого 2023 г. 15:02

У Бучі Київської області дитяча школа мистецтв імені Левка Ревуцького отримала генератор від німецьких благодійників. У разі відключення електроенергії генератор забезпечить школу і світлом і теплом.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Бучанської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зауважили у міськраді, генератор потужністю у 87 кВт надаватиме світло і тепло вихованцям школи у разі відключень.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Його загальну вартість у 1,1 мільйона гривень сплатив благодійний фонд BGV разом із некомерційними організаціями WebAreAl Ukrainians та help alliance від Lufthansa Group”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відбудовувати Бучанську дитячу школу мистецтв імені Левка Ревуцького почали у вересні 2022 року. Наразі вдалося повністю відремонтувати приміщення школи, збільшити кількість класів, зробити школу безбар’єрною для учнів із інвалідністю.

“Дітям і вчителям благодійники передали 20 ноутбуків, закупили музичні інструменти, інші матеріали для творчості. А напередодні нового року — оплатили 100 річних навчальних стипендій. Загалом у відновлення школи вже вклали понад 8 мільйонів гривень”, – повідомили в міськраді.

Нагадаємо, у лютому 2023 року вихователі дитячих садочків Бучанської громади отримали нові ноутбуки завдяки допомозі уряду Австрії. Техніку отримали вісім дитсадків та одне дошкільне відділення.

Читайте: Вихователі Бучанської громади отримали ноутбуки від уряду Австрії (фото)

Як інформувала KВ, на початку цього року у Бучі за підтримки посольства Казахстану відкрили “юрту незламності”. Місцеві жителі отримали унікальний пункт обігріву на випадок блекауту.

Читайте: На Київщині у Бучі відкрили “юрту незламності” (фото)

Фото: Бучанська міська рада

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона