Буча підписала меморандум з Південною Кореєю для будівництва індустріального парку

image
28 Листопада 2023, 13:37
Поділитися:

28 листопада 2023 г. 13:25

У п’ятницю, 24 листопада, Бучанський міський голова Анатолій Федорук підписав угоди з державною компанією Південної Кореї K-water. У межах угод вирішено розробити індустріальний парк та побудувати нову систему водопостачання у Бучанській громаді.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Бучанської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“24 листопада у Сеулі Бучанський міський голова Анатолій Федорук підписав тристоронні угоди: між нашою громадою, Міністерством розвитку громад та корейською державною компанією K-water”, – розповіли у Бучанській міській раді.

Як йдеться у повідомленні, спільно з підприємством Південної Кореї планується розробити індустріальний парк Bucha Techno Garden.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У пресслужбі додали, що також компанія має допомогти з проведенням системи водопостачання по всій Бучанській громаді.

“Це ключове і навіть історичне підписання для розвитку громади. Корейський бізнес готовий заходити в Україну. А ми готові розвивати нашу економіку і сприяти повоєнній відбудові”, – наголосив Анатолій Федорук.

Нагадаємо, у травні 2022 року у Бучанській громаді планували у співпраці з урядом та бізнесом громади реалізувати проєкт Bucha Tehno Garden. Це – індустріальний парк, що включатиме логістичні, індустріальні та соціальні кластери.

Раніше KВ повідомила, що мер міста Буча Анатолій Федорук відбув у Корею. У Сеулі він планував пробути три дні та підписати угоди для розбудови Бучанського водоканалу.

Читайте: Мер Бучі Федорук вилетів до Кореї

Фото: Бучанська міська рада

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона