Бровари в липні 2019-го: виставки, танці, шоу Петра Бампера та Суса – ОГЛЯД

image
2 Липня 2019, 22:51
Поділитися:

Літо в розпалі. Більшість міських розваг перемістились до відкритих зелених зон Броварів. Тут щотижня для дітей і дорослих влаштовують вечори, танці та концертні програми. Водночас із-поміж відомих всеукраїнських діячів протягом липня місто відвідають хіба що гумористи «Петро Бампер і Сус». Про ці та інші культурні події одного з найпекельніших місяців року йдеться на сайтах місцевого відділу культури та на порталах із продажу квитків.

8 липня в межах всеукраїнського турне до Броварів завітають гумористи «Петро Бампер і Сус». Початок програми – о 19:00 в концерт-холі торговельного центру «Термінал». Квитки коштують від 150 до 380 грн, вільних місць наразі багато. Організатори вказують вікове обмеження: шоу-програму «Без цензури» зможуть відвідати лише дорослі, що досягли 18-річного віку.

Афіша шоу Петра Бампера та Суса в Броварах

У липні відбудеться багато безкоштовних подій на свіжому повітрі. Протягом місяця щоп’ятниці в Броварах триватимуть розважально-танцювальні вечори «В стилі…», які стартували ще на початку літа. Із 19:00 по 21:00 потанцювати можна буде біля арки в парку «Перемога».

А по суботах у тому ж парку влаштовуватимуть розваги для дітей. Концертно-розважальну програму жителям міста демонструватимуть із 17:00 по 20:00 на танцювальному майданчику.

Серед інших культурних подій упродовж усього місяця охочі зможуть побачити тимчасову виставку картин олією, тушшю, простим олівцем, пером, випалюванням на полотні, папері та зрізі вільхи у Броварському краєзнавчому музеї. Автор – художник Олег Запорожець із Семиполок. Виставка триватиме до 3 вересня.

Картина – одна з робіт художника Олега Запорожця одна з робіт художника Олега Запорожця

Там само, у Броварському краєзнавчому музеї, працюватимуть оглядові тематичні екскурсії. Окрім того, у закладі проводитимуть зустрічі броварського клубу «Колекціонер».

Декілька книжкових виставок і зустрічей проведуть у Броварській міській бібліотеці для дітей. 8 липня о 13:00 до Дня родини влаштують народознавчу бесіду «Славна бабця, славний дід, слався весь наш древній рід». 10 липня о 13:00 – хвилинка безпеки «Будь уважний на дорозі». На той самий час, але 15 липня, – виставка «Райдужне книжкове літо», а 25 липня – хвилинка про ввічливість.

Джерело: Трибуна Бровари