Бровари в березні 2019-го: вистави, концерти, музичні й літературні вечори – ОГЛЯД

image
6 Березня 2019, 23:07
Поділитися:

Концерти Олега Винника, «Ляпіса-98» і «Кварталу 95», заходи до роковин народження і смерті Тараса Шевченка, музичні та літературні вечори і виступи, – таким запланували культурний березень у Броварах. Анонси подій оприлюднили місцевий відділ культури та сайти з продажу квитків.

Уже сьогодні, 6 березня, в Броварах відбудуться два концерти. У МКЦ «Прометей» зіграють романтичну виставу-комедію «СуперMAN, суперLOVE, суперSEX», а в ТЦ «Термінал» дасть концерт Олег Винник. Утім, на обидва заходи продаж квитків уже закритий.

Тож ті, хто не потрапили на Олега Винника сьогодні, ще мають нагоду зробити це наступного дня, 7 березня, у тому же «Терміналі». Концерт відбудеться на льодовій арені, початок – о 19:00.

8 березня в концерт-холі «Терміналу» виступить Сергій Міхалок і «Ляпіс-98» із програмою «Всім дівчатам подобається». Початок – о 20:00. Цього ж дня зранку, об 11:00, у «Прометеї» відбудеться концерт зразкового хореографічного колективу «Феєрія» під назвою «Танцюємо для наших мам».

9 березня, у день народження Тараса Шевченка, броварський відділ культури починає заходи, присвячені Кобзарю. Цього дня в Броварській міській бібліотеці об 11:00 відбудеться літературно-музична година. Також 9 березня о 19:30 у конференц-холі «Терміналу»  покажуть виставу, не пов’язану із великим українським поетом, – «Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever».

Останнього дня Масниці, 10 березня з 11:00 на майданчику перед «Прометеєм» проведуть свято «Зустріч з весною». Учасників обіцяють частувати млинцями, кулішем, цукерками і чаєм.

Заходи до Шевченкових днів продовжаться з 12 березня. Із 14:30 у «Прометеї» проведуть виставку дитячих малюнків, читання віршів, показ фільму «Катерина» та виступ камерного оркестру Броварської міської дитячої музичної школи.

Автопортрет Тараса Шевченка

Цього ж дня о 16:00 у дитячій музичній школі відбудеться музично-літературний вечір. А 14 березня о 10:00 у Броварській міській бібліотеці пам’ять Кобзаря вшанують літературною годиною і тематичною книжковою виставкою «Тарасове слово звучатиме вічно».

Тим часом у Броварах відбуватимуться іще декілька музичних дитячих заходів. У дитячій музичній школі 13 березня о 13:00 та 15 березня об 11:00 проведуть ХХІІ Обласний фестиваль-конкурс дитячої творчості «Дебют» – секцій струнно-щипкових інструментів і спеціалізованого фортепіано відповідно. А 17 березня о 12:00 в «Прометеї» відбудеться благодійний дитячий мюзикл «Чарівне місто».

19 березня в «Прометеї» виступить ТіК, однак продаж квитків уже закритий. 20 березня о 13:00 до всесвітнього дня поезії в міській бібліотеці для дітей проведуть творчу зустріч «Літературними стежками рідного краю».

21 березня о 12:00 організують день відкритих дверей у відділі хореографії Броварської міської дитячої школи мистецтв. 22 березня о 18:00 – звітний концерт струнно-смичкового відділу. У цей самий час 23 березня, але вже в «Прометеї» – звітний концерт колективів міського клубу з підтвердженням звання «Народного аматорського колективу». 24 березня творче об’єднання «Криниця» проведе своє засідання в краєзнавчому музеї. Початок – о 12:00.

26 березня в «Прометеї» виступить співак Євген Літвінкович. А 29 березня нову весняну програму обіцяє «Квартал 95». Шоу призначене на 20:00 на льодовій арені «Терміналу».

Джерело: Трибуна Бровари