Бровари – центр нового району. На голосування парламенту винесуть саме таку пропозицію | Трибуна

image
9 Липня 2020, 16:05
Поділитися:

Бровари стануть центром нового укрупненого Броварського району. А Бориспіль – нового укрупненого Бориспільського. Таке рішення остаточно затвердив відповідальний комітет Верховної Ради України. Саме в такому вигляді проєкт постанови опиниться в залі парламенту для голосування. Про це щойно повідомили в команді міського голови Ігоря Сапожка.

Як зазначають учасники сьогоднішнього засідання комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, колегіальний орган закріпив без змін попереднє рішення підкомітету.

Сьогодні Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального…

Опубліковано Команда Ігоря Сапожка “Єдність” Четвер, 9 липня 2020 р.

Нагадаємо, таким чином до нового Броварського району ввійдуть населені пункти нинішніх Броварського, Баришівського та Згурівського районів, а також міста Бровари і Березань.

Зазначимо, раніше в уряді запропонували об’єднати в один нинішні Броварський і Бориспільський райони. У такому вигляді проєкт постанови відправили до парламенту.

Після того як озвучили, що центром стане Бориспіль, у Броварах почалися збори підписів і акції проти такого рішення і з вимогами, щоби центр району лишався в Броварах.

Фото – Антон Раков, © «Трибуна-Бровари»

Читайте також

Підкомітет ВРУ хоче утворити Броварський район і вже без Борисполя«Ні» новоствореному району з центром у Борисполі» – розгляд електронної петиції на 77-ій позачерговій сесії міської ради 19.06.2020 р. ВІДЕОБориспільський VS Броварський: делегація з Броварів відстоювала думку громади. ВІДЕО

Post Views: 2

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари