Бровари та нове українське позашкілля. Інноваційні форми методичної роботи у системі позашкільної освіти

image
11 Лютого 2020, 14:13
Поділитися:

5-7 лютого 2020 року педагоги закладів позашкільної освіти м. Бровари взяли участь у Відкритому методичному фестивалі закладів позашкільної освіти «Київ M-Fest» (ІХ Відкрита міська методична виставка) за темою: «Від Нової української школи до Нового українського позашкілля», що проводився у Київському палаці дітей та юнацтва з метою виявлення та поширення сучасних інноваційних технологій, популяризації кращого досвіду.

 

Серед учасників методичного фестивалю закладів позашкільної освіти були не тільки найкращі заклади позашкільної освіти міста Києва, а й Палац учнівської молоді м. Луцька, Славутицький Палац дітей та юнацтва, Рівненський міський Палац, Центр дитячої та юнацької творчості м. Кропивницького, Запорізький обласний центр науково-технічної творчості, Центр дитячої та юнацької творчості м. Бердянська.

 

У ході фестивальної програми педагоги закладів позашкільної освіти міста, а саме: директори, заступники директорів, методисти, завідувачі відділами відвідали заходи, що відбувались за темами: «День 1: «Що нового у позашкіллі?»; «День 2: «Ми і наші діти»; «День 3: «Управління закладом позашкільної освіти».

Педагоги Палацу творчості дітей та юнацтва подали на методичну виставку матеріали, які були представлені у двох номінаціях: «Формувальне оцінювання у позашкільній освіті», «Softskills» та засоби їх розвитку у позашкільній освіті».

 

Враховуючи активність відвідування учасниками міського методичного об’єднання методичних заходів, без перебільшення можна сказати, що це був досить важливий та цікавий для позашкільників фестиваль. Учасники методичного заходу «Київ M-Fest-2020» мали можливість стати слухачами виступів науковців, відвідати майстер-класи провідних фахівців, взяти участь у тренінгах, познайомитися з новими досвідами роботи, поділитися враженнями, зануритись у доброзичливу та творчу атмосферу.

Підсумовуючи роботу фестивалю, організатори  побажали педагогам-позашкільникам ефективно втілювати набуті знання та навички у своє професійне життя та надали всім учасникам сертифікати.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed