Бровари та Броварщина. Маково-солом’яні бички, крадії-гурмани та картопляний ґвалтівник

image
31 Липня 2019, 18:12
Поділитися:

Останнім часом м. Бровари та Броварський район не відмічається особливо тяжкими кримінальними злочинами, але дрібні крадіжки, хуліганства та зберігання наркотичних речовин в статистиці Броварського відділу поліції залишаються далеко не на останньому місці.

Так, нещодавно в м. Бровари по вул. Лагунової полісмени виявили у двох підозрілих чоловіків поліетиленовий пакет з сухою маковою соломкою (близько 5 стаканів).

  

Виявилось, що один чоловік 1982 р.н., другий – 1987 р.н. та обоє проживають в смт Калинівка, Броварського району.

Куди затримані везли дану наркотичну речовину, буде з’ясовувати слідство. І дуже добре, що цей наркотик не потрапив до наших дітей.

Також в м. Бровари відбулись крадіжки в місцевих супермаркетах.

Так, в ТЦ «Мегамаркет», що по вул. Київська, 316 невідомою особою було вкрадено продукти харчування: ікру лососеву та форель Flagman. Охорона по камерам відеоспостереження виявила злочинця, а вже через тиждень цей же чоловік прийшов знову за «іншою партією». Цього разу у крадія-гурмана був сирний настрій, тому від касира заховав сир плавленний печінковий, та сир ТМ «Президент». 
Але настрій «гурмана» зіпсувала охорона супермаркету, яка помітила знайоме обличчя по камерам відеоспостереження та вже чекала його на виході з торгового закладу. Далі класика жанру – поліція, кайданки, відділок… Як потім з’ясувалось, злочинець – мешканець м. Бровари, 1991 р.н., який проживає по вул. Короленка.

Також ще одного крадія продуктів затримали в ТЦ «Сільпо», що в м. Бровари, вул. Київська, 241.

Ним виявився броварчанин, 1985 р.н., який повз касу виніс продуктового товару на суму 310 грн. Надалі вже суд вирішить покарання для цих «голодних» крадіїв.

Цікавий випадок трапився в с. Гоголів, Броварського р-ну.

Місцевий мешканець, 1983 р.н., який рік як «відкинувся» з не дуже відділених місця за зґвалтування (сидів п’ять років), вирішив: «А чи не заробити мені легких грошей?!»
Одного ранку, пішов він чужий город, накопав картоплі, поїхав до Києва до ст. метро «Лісова» та продав вкрадений урожай. Отримавши з продажу картоплі 1700 грн., він вирішив: «Так непогана з/п за день!!!», він вирішив наступного дня знову піти на город… Чужий…

 

Але цього разу не встиг він покинути місце злочину, як на свій город прийшли господарі ділянки, які затримали крадія та викликали працівників правоохоронних органів.

Загалом, за два дні, гоголівчанин викопав небагато-немало, а 150 кг картоплі.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed