Бровари-Київ через окружну. В Броварах з’являться два нових маршрути до Києва

image
21 Травня 2019, 14:14
Поділитися:

7 травня відбувся черговий конкурс в Київській ОДА на якому серед іншого розіграли і 3 нових маршрути. Про це повідомляється в спільності «Транспорт Києва» у соцмережі.
15 травня були визначені переможці конкурсу та нові маршрути отримали офіційного перевізника.

Один з маршрутів стосується населеного пункту Білогородка, а ось маршрути № 706 і № 707 зв’яжуть місцевість в районі вулиці Олімпійської / Москаленка в Броварах і автостанцію “Дарниця” (офіційна кінцева, фактична кінцева мабуть буде біля станції метро «Лісова»).

 
Маршрут № 706 пройде через місто Бровари, а ось маршрут №707 пройде по Броварській окружній дорозі, минаючи місто, що позитивно позначиться на швидкості сполучення з Києвом для жителів цієї місцевості.

 

Всі три маршрути буде обслуговувати ТОВ “Євро-Авто-Альянс”, який незадовго до конкурсу на умовах фінансового лізингу придбав 20 нових автобусів Ataman A092H6 (на фото один з них).


З кожним роком передмістя все активніше та активніше забудовується, разом із забудовою росте і кількість транспорту який необхідний для зв’язку з Києвом.
Кількість маршрутів зростає, випуски на існуючих ростуть, з’являються різні спеціальні рейси. Так Київ і Бровари буде пов’язувати вже 11 маршрутів на яких буде працювати більше 150 автобусів! Всі вони заполонили простір між станціями метро «Чернігівська» та «Лісова».

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed