«Brovary Challenge-2019»: розпочато реєстрацію на участь у конкурсі з англійської мови

image
20 Вересня 2019, 19:35
Поділитися:

Стартувала реєстрація учасників на щорічний конкурс із англійської мови «Brovary Challenge». До участі запрошують учнів старших класів. Переможці отримають змогу безкоштовно відвідати Велику Британію.

Конкурс відбудеться 26 жовтня о 9:00 у приміщенні ЗОШ №6 за адресою: вул. Герцена, 3.

«Brovary Challenge» – щорічний конкурс на знання англійської мови для учнів 9-10 класів середніх загальноосвітніх навчальних закладів Броварів та Броварського району, який проводить Благодійний фонд розвитку громад «Лівобережна Київщина», заснований Павлом Різаненком.
Головний приз – два тижні (під час літніх канікул) навчання та цікавого дозвілля у Великій Британії, у школі Bell Bloxham School, Oxford.

Своєю метою конкурс має:

формувати у школярів Броварщини сталу зацікавленість англійською мовою;
надати учням можливість змагатися;
не виїжджаючи зі свого міста, перевірити знання англійської мови;
надати можливість обдарованим учням познайомитися з культурою Англії та навчатися у міжнародній школі.

Учасниками можуть бути учні 9-10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Броварів та Броварського району, які не мають спеціалізації з англійської мови, не є переможцями міжнародних програм та конкурсів, не перебували на навчанні в США та Великобританії протягом останніх 3-х років та які зареєструвалися для участі в даному конкурсі.

Реєстрація учасників триватиме до 21 жовтня 2019 року.

Охочим узяти участь у конкурсі варто заповнити відповідну форму на сайті «Лівобережна Київщина». Форма для заповнення ТУТ.

Усі призери отримають цінні подарунки, а переможці (квота для району– 1, для міста– 1) матимуть змогу  під час літніх канікул 2019-2020 поїхати до Англії на 2 тижні.

Читайте також:

«Brovary Challenge» відкриває світ: у 16-ть безкоштовно побувати в Англії – реально: 16-річна броварчанка Софія Єрмоленко нещодавно повернулася із Англії (міста Банбері), де в мовному таборі два тижні покращувала свої знання англійської мови. Така поїздка стала можливою завдяки перемозі в щорічному конкурсі «Brovary Challenge», ініціатором якого є засновник фонду «Лівобережна Київщина», депутат Верховної ради Павло Різаненко.

Джерело: Трибуна Бровари