Броварський заклад дошкільної освіти «Перлинка» на свій день народження взяв участь у всеукраїнському танцювальному челенжі (ВІДЕО)

image
4 Листопада 2019, 16:02
Поділитися:

1-го листопада Броварський заклад дошкільної освіти «Перлинка» святкував своє друге день народження.
Саме на це свято увесь персонал дитячого садочку долучився до всеукраїнського танцювального «челенжу» (виклику), який проводять працівники дошкільних освітніх закладів по всій Україні.
Директор броварської «Перлинки» Ходос Катерина Миколаївна зі своєю командою прийняли виклик своїх колег з м. Олександрія (Кіровоградська обл.).

– На підготовку танцювального номера пішло близько трьох місяців. В ньому були задіяні керівник хореографії закладу Сільверюк Валерія та учасники: директор ЗДО, вихователі, помічники вихователів, вихователь-методист, завідувачка​ господарством, комірник, медична сестра, практичний психолог, музичний керівник, керівник гуртка з хореографії, асистент вихователя та інструктор з фізичної культури, – розповідає Ходос Катерина Миколаївна.

Цікаво, що колектив броварського дитячого садочку починає танцювати під гімн закладу «Перлина на світі єдина», текст до якого був написаний практичним психологом ЗДО «Перлинка» Олексенко Н.В. (вона ж і виконала цей гімн), а музика та аранжування – Драгульовим М.К., який працює музичним керівником закладу. Цей виступ «Перлинка» готувала близько трьох тижнів.

Цю танцювальну естафету ЗДО «Перлинка» передав своїм колегам із ЗДО «Капітошка» (м. Бровари, вул. Симона Петлюри) та ЗДО «Оленка» (м. Бровари, вул. М.Лагунової). 
Як стало відомо журналістам «AT BROVARY», керівництво ЗДО «Капітошка» вже прийняло дану естафету від «Перлинки» та почало готуватись до народження ще одного «челенжованого» танцю.

– Найбільше мені хочеться підтримати свій колектив. Людина, яку мотивують та окрилюють, здатна на великі дії. А постійні докори та критика не творить дива і не дають нормальної продуктивної праці та результатів, – ділиться своїми думками директор закладу дошкільної освіти «Перлинка» Ходос Катерина Миколаївна.

 І дійсно, саме ці слова і підтверджують слова відомого українського педагога Сухомлинського В.О., який ними наголошував молодим директорам шкіл :

“Якщо ви хочете духом творчого пошуку збагатити життя колективу, будьте самі шукачем і дослідником. Не буде вогника у вас – вам ніколи не запалити його в інших.

Важливою умовою духовного зросту педагога – це, перш за все, час – вільний час вчителя. Пора зрозуміти, що чим менше у вчителя вільного часу, чим більше він завантажений всілякими планами, звітами, засіданнями, тим більше спустошується його духовний світ, тим швидше настане та фаза його життя, коли вчителю нічого буде віддавати вихованцям …
Час – ще і ще раз повторюю – це велике духовне багатство вчителя … Педагогічна творчість – складна праця, що вимагає величезних затрат сил, і, якщо сили не будуть відновлюватися, вчитель виснажиться та не зможе працювати”.

Видання «AT BROVARY» вітає броварський заклад дошкільної освіти з днем народження та чекає на продовження танцювального челенжу від інших броварських дитячих садочків.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed