Броварський «ЮНІОН» зробив подарунок на День міста, розгромивши ФК «Селтік» 5:1

image
23 Вересня 2019, 14:07
Поділитися:

У неділю, 22-го вересня 2019 року пройшли матчі чемпіонату Броварського району у першій лізі в рамках 12-го туру.
В м. Бровари на стадіоні Броварського ВУФК місцевий футбольний клуб «ЮНІОН» приймав команду «Селтік» із с. Плоске.
Матч обіцяв бути дуже напружений, адже в турнірній таблиці команди йшли майже нога в ногу і тільки на два очка команда з Плоского випереджала броварчан. Гравці обох команд звісно були налаштовані по-бойовому, але склади команд були далеко не бойовими. «ЮНІОН» мав переповнений лазарет і деякі гравці вже до кінця сезону не зможуть допомогти своїй команді хіба що тільки морально.


Матч ФК «ЮНІОН» – ФК «Селтік» обслуговувала бригада арбітрів на чолі з головним суддею Дмитром Вакуленко (с. Тарасівка).
Зі стартового свистка головного арбітра першими перевіряти на міцність захист та голкіпера суперника побігли гравці команди гостей. І не даремно… Вже на другій хвилині матчу невпевнені дії захисників та голкіпера «Юніона» стали результатом першого забитого м’яча у цьому матчі. Відзначився гравець команди «Селтік» Сірий Роман.

 
Складувалось враження, що після забитого матчу гравці «ЮНІОНА» включать «печальку», опустять руки, а «Селтік» на оптимістичному початку матчу понесеться закріплювати свій успіх. Але майже відразу гра почала вирівнюватись і вже гравці «ЮНІОНА» почали турбувати захист «Селтіка». Наче все і виходило, але «кульгала» реалізація.
На 18-й хвилині матчу красивим ударом з-за меж штрафного майданчику зрівнює рахунок цього матчу нігерійський легіонер броварської команди Поль Обебедуо, а вже за п’ять хвилин після цього кращий бомбардир «ЮНІОНА» Леонід Акопов виводить свою команду вперед.
В кінці першого тайму ФК «Селтік» мав декілька нагод не тільки зрівняти рахунок, але й вийти вперед. Декілька кутових поспіль мали принести команді з с. Плоске успіх, але цьому завадили прекрасна гра голкіпера Вадима Коваля та захисника Андрія Манзюка, який головою виніс м’яч зі свого воротарського майданчика. Також на останніх хвилинах першого тайму на боці броварчан виступили стійки воріт. Тож перший тайм так і закінчився, з рахунком 2:1 на користь ФК «ЮНІОН».

 
Другий тайм почався за невеликої територіальної переваги броварської команди. Хиткий рахунок не дозволяв гравцям обох футбольних клубів дати слабину. На 56-й хвилині матчу форвард «ЮНІОНА» Леонід Акопов увірвався до штрафного майданчика команди суперника, прокинув м’яч повз захисника «Селтіка», який вже рукою схопив юніонівця та потягнув назад. Головний арбітр матчу Дмитро Вакуленко показав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті виявив бажання пробити Поль Обебедуо, який потужним ударом в правий верхній кут, не залишив шансів голкіперу ФК «Селтік» – 3:1.

 
Перевага вже у два м’ячі та непогана заявка на перемогу зробила гру «юніонівців» дещо розкутою. На 74-й хвилині матчу, включивши свою техніку, цією розкутістю непогано скористався все той же Поль Обебедуо, який оформлює хет-трик та робить рахунок розгромним – 4:1. ФК «Селтік» не сидів в обороні та періодично тривожив голкіпера ФК «ЮНІОН», але гра Вадима Коваля в цьому матчі була на висоті.
Запал в очах гравців «ЮНІОНА» та дещо розгубленні дії футболістів із с. Плоске «народили» ще один гол. На 83-й хвилині матчу з гострого кута влучно пробив броварчанин Барановський Антон, який і поставив не крапку, а знак оклику в цьому матчі.

 
Перемога ФК «ЮНІОН» над ФК «Селтік» з рахунком 5:1 дала змогу броварчанам обійти в турнірній таблиці команду з с. Плоске та за два тури до кінця чемпіонату вийти на четверту сходинку.

Більше фото з матчу ФК «ЮНІОН» – ФК «Селтік» можна переглянути ТУТ.
Паралельно з цим матчем проходило ще три матчі в рамках 12-го туру чемпіонату Броварщини в першій лізі. Лідер чемпіонату ФК «Рудня» з рахунком 2:0 переміг команду з с. Шевченкове «Альтернатива», яка віддала назад другу позицію в чемпіонаті команді «Богданівка», яка в свою чергу з таким самим рахунком перемогла ФК «Літки». Дещо несподіваним став результат матчу між ФК «Арсенал» з Красилівки та ФК «Димерка». З розгромним рахунком 4:0 аутсайдери чемпіонату перемогли футболістів з Великої Димерки.


28.09.2019 року в передостанньому 13-му турі чемпіонату Броварського району з футболу серед команд першої ліги зустрінуться такі команди:

ФК «Селтік» (Плоске) – ФК «Рудні» (Рудня);
ФК «Альтернатива» (Шевченкове) – ФК «Літки» (Літки);
ФК «Богданівка» (Богданівка) – «Арсенал» (Красилівка);
ФК «Димерка» (Велика Димерка) – «ЮНІОН» (Бровари).

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed