Броварський «Тріумф» тріумфував в Туреччині на Міжнародному фольклорно-етнографічному фестивалі ім. Ататюрка

image
20 Червня 2019, 16:41
Поділитися:

З 11 по 17 червня 2019 року в м. Амасья (Туреччина) відбувся Міжнародний фольклорно-етнографічний фестиваль ім. Ататюрка, з нагоди 100-річчя Турецької національно-визвольної боротьби.

До участі у фестивалі були запрошені творчі колективи шкіл естетичного виховання нашого міста та творчі колективи з Македонії, Болгарії, Індонезії, Південної Кореї, Кіпру та Литви.

 

Фестиваль розпочала яскрава хода присутніх держав в національних костюмах. Мером міста Амасья Османом Варолом та консулом України в Туреччині було урочисто відкрито Міжнародний фольклорно-етнографічний фестиваль культури і мистецтв ім. Ататюрка.

У святковій атмосфері відбулася зустріч делегації нашого міста з Османом Варолом, де він щиро подякував за участь у фестивалі.

 

І місце у Міжнародному фольклорно-етнографічному фестивалі культури і мистецтв ім. Ататюрка вибороли – Зразковий хореографічний колектив «Тріумф» Броварської міської дитячої школи мистецтв (керівник Карась Анна) та інструментальний колектив викладачів шкіл естетичного виховання.

Броварський відділ культури

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed