Броварський міськрайонний центр зайнятості провів інтерактивні профорієнтаційні уроки для калитянських дев’ятикласників

image
16 Грудня 2019, 16:07
Поділитися:

Броварським міськрайонним центром зайнятості 13 грудня 2019 року було проведено інтерактивні профорієнтаційні уроки: «Формула вибору професії. Складова «Хочу», «Формула вибору професії. Складова «Можу» серед учнів 9-х класів Калитянської ЗОШ І-ІІІ ст.., які проводила провідний фахівець з профорієнтації Марина Левкович.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє Броварський міськрайонний центр зайнятості.
Була надана інформація про послуги, які надаються не тільки дорослим, а також школярам. З учнями 9-го класу розглянули алгоритм вибору професії, де необхідно враховувати ряд факторів — власні побажання, психологічні особливості та можливості, не слід забувати й про потреби ринку праці. Для цього існує так звана “Формула вибору професії”, яка в загальному вигляді показує первинний алгоритм прийняття оптимального рішення, за допомогою якої учні обирали свою майбутню професію.

Також було проведено тестування: використана методика «Диференційно-діагностичний опитувальник Е.О.Клімова».У більшості дітей бажана професія підтвердилась результатами тесту.
Учні отримали відповіді на свої запитання, наглядно побачили мобільний додаток в смартфоні «Центр профорієнтації», та діагностичний комплекс «Моя професія: консультаційна мережа», яка дає можливість безкоштовно отримати послуги у виборі професії.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed