Броварський «Макдональдз» відкриють на Порошинці. ФОТО

image
24 Червня 2019, 22:10
Поділитися:

У новому торговельному центрі, що будують на Порошинці, відкриють «Макдональдз». Новий заклад із адресою по вул. Київській, 241 уже вказують у самій мережі закладів харчування, активно набираючи персонал для нового ресторану. Як вдалося довідатися «Трибуні Броварів», відкриття «Макдональдза» в ТЦ заплановане на вересень цього року.

На офіційному сайті «Макдональдза»  в Україні в переліку міст з’явилися Бровари. До списку закладів уже внесено один ресторан у місті – по вул. Київській, 241.

Утім, деталей про новий заклад на сайті небагато. Скрін – mcdonalds.ua

Вказана адреса збігається із адресою «Сільпо», що нині працює. Однак, судячи із низки опосередкованих свідчень і фактів, ресторан відкриють все-таки в новому торговельному центрі, який ще добудовують на Порошинці – через дорогу від супермаркету.

Такий вигляд має майбутній торговельний центр на Порошинці

Як відомо, замовником будівництва є ПП “Спартак”, засновником якого є Сергій Піддубняк – колишній депутат і голова земельної комісії Броварської міської ради. Політика вважають наближеним до колишнього найбільшого забудовника Броварів Ігоря Трощенка

На території будівництва тривають роботи. Але сама будівля, принаймні ззовні, виглядає майже добудованою

Наші журналісти протягом тривалого часу різними способами намагалися отримати інформацію про відкриття «Макдональдза» в Броварах. Однак безуспішно – в компанії всі запити ігнорували. Тож цього разу ми зателефонували на номер, вказаний на банері. Журналіст представився потенційним працівником, після чого йому підтвердили, що приміщення ще будують.

Така реклама від “Макдональдза” висить на будівельному паркані майбутнього торговельного центру

Слід зазначити, що «Макдональдз» уже набирає персонал для майбутнього закладу в Броварах – на денну і нічну зміни. Про це, зокрема, йдеться на офіційному сайті.

За номером, вказаним на банері, нам повідомили, що записавшись зараз, ми отримаємо роботу в одному з київських «Макдональдзів» – це буде навчанням роботі серед працівників зі стажем. А одразу після відкриття ми без проблем переведемось у Бровари. Відкриття нового закладу відбудеться у вересні, запевнила співрозмовниця.

Вигляд на будівництво із провулку Івана Сокура

Варто зауважити, що протягом декількох років у Броварах ширилися чутки про відкриття «Макдональдза» в місті. Спочатку говорили про будівництво супермаркету «Білла» просто на майдані Свободи – на місці тодішнього ринку «Нива», який тепер зветься «Господар». Саме в приміщенні «Білли» нібито і мав відкритися «Мак». Утім, ця версія не підтвердилася.

Згодом заговорили про відкриття ресторану всесвітньо відомої мережі закладів харчування на Порошинці – у новому торговельному центрі, який зараз ще будується.

На початку року про відкриття закладу харчування стало відомо із офіційної відповіді Броварської міської ради. Чиновники зазначили, що зменшують пайову участь замовнику будівництва ТЦ на Порошинці із 10 % до 3 % через те, що там заплановано відкрити «Макдональдз».

Зі слів можновладців, всесвітньо відомий заклад харчування має поліпшити інвестиційну привабливість міста та допоможе реалізувати програму гармонійного розвитку бізнесу і соціальної сфери. До того ж, тоді чиновники, попри посилання на конфіденційність, усе ж навели деякі деталі. Із них можна зрозуміти, що в закладі заплановано, зокрема, влаштування «МакДрайву».

Фото – Дмитро Карпій

Джерело: Трибуна Бровари