Броварський ФК «Юніон» з поразки розпочинає Чемпіонат Броварщини з футболу у першій лізі

image
20 Травня 2019, 12:42
Поділитися:

19 травня було зіграно перший тур чемпіонату Броварського району з футболу у І-ій лізі.

Футболісти броварського “Юніона” вирушили в гості до Рудні, де на них чекав колектив з однойменною назвою – ФК “Рудня”. Про це повідомляє бюро актуальних новин «Коментар».

Гра розпочалася за повної ігрової та територіальної переваги господарів поля, яка протрималася весь матч.

Пропустивши в кожному з таймів по два м’ячі, “юніонівці” в свою чергу не зуміли бодай раз засмутити голкіпера руднянців. Майже нічого конструктивного не вдавалося зробити гравцям команди з Броварів, як підсумок – розгромна поразка – 0:4.

 

Журналісти поспілкувалися після матчу з президентом броварського клубу Русланом Семенцем:

– Руслане В’ячеславовичу, чи очікували Ви такого результату?

– Ми розуміли, що суперник має гарний підбір виконавців, ми розуміли що нам буде важко, ми ні в якому разі не недооцінювали футболістів “Рудні”… але відверто кажучи такого результату я не очікував…

– Як вважаєте, що стало причиною такої розгромної поразки?

– Перш за все, зауважу – програли по ділу. Суперник був на голову сильнішим, ми ж провели найгірший матч з початку цього року, дуже прикро, що він став першим офіційним. Що стало причиною? Ну, відразу скажу, що це не виправдання, але перед самим стартом сезону кілька основних гравців через травми вибули на невизначений термін. Дехто, через запровадження нововведень у правила заявки гравців, також не зможе нам допомогти, це стосується наших легіонерів з Нігерії. В зв’язку з цим, в сьогоднішньому матчі 60% гравців були новачками нашої команди.

– Які плани ставляться перед командою на цей сезон?

– Однозначно – перемагати в кожному матчі. Звичайно, це буде нелегко, але будемо цього прагнути.

– У “Юніона” досить великий заявочний лист на участь у чемпіонаті Броварщини, чи означає це, що можна очікувати постійні зміни та ротацію складу?

– Про це говорити зарано, так як є певна кількість футболістів, які тільки набирають форму, є багато молоді, яка теж, сподіваюся, буде прогресувати. На жаль, у сьогоднішній грі, ми не побачили від них якоїсь спортивної агресії, боротьби… дуже легко віддавали супернику м’яч, майже без боротьби, ще немає взаєморозуміння між хлопцями…

 

– Можливо когось зможете відмітити?

– Є кілька гравців, які в кожній грі доводять, що вони дійсно лідери, але сьогодні і цього виявилося замало. Тому робимо висновки, забуваємо цю поразку і крокуємо далі. Сподіваюся, що все поступово налагодиться і ми зможемо знайти свою гру.

– Бажаємо команді успіхів та перемог!

Нагадаємо, що до цієї зустрічі “Юніон” двічі грав у офіційних матчах з “Руднею”, у 2015 році: поступившись 0:2 в гостях, перемогли 4:1 вдома, на стадіоні “Спартак” у Броварах.

Всі результати матчів 1-го туру чемпіонату Броварського району у першій лізі:

ФК “Рудня” – ФК “Юніон” (Бровари) – 4:0
ФК “Селтік” (Плоске) – ФК “Літки” – 4:0
ФК “Альтернатива” (Шевченкове) – ФК “Арсенал” (Красилівка) – 3:1
ФК “Богданівка” – ФК “Димерка” – 4:0.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed