Броварський ФК «Юніон» продуктивно проводить підготовку до нового футбольного сезону (ВІДЕО)

image
19 Березня 2019, 15:41
Поділитися:

З настанням весни всі футбольні клуби почали активно готуватися до початку нового сезону. Не виключенням став і броварський футбольний клуб «Юніон».

Команда Руслана Семенця поповнила свої ряди новими гравцями, змінила свою емблему та вже встигла провести три контрольних поєдинки. Суперниками ФК «Юніон» була броварська команда ФК «Побратим», яка вже 24-го березня стартує в чемпіонаті Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО (дивізіон “Північ”).

Нагадаємо, що в новому сезону ФК «Юніон» готується брати участь в першій лізі чемпіонату Броварського району з футболу, який вже розпочнеться на початку травня, та ву Кубку Броварського району, що вже квітні місяці збере найкращі команди Броварщини. В минулому році в напруженій боротьбі команда Руслана Семенця мала можливість “зачепитись за нагороди”, але програш від ФК «Богданівка» в підсумку дав можливість в чемпіонаті Броварського р-ну з футболу посісти лише 4-те місце.

Тож для початку, через портал інтернет-видання «AT BROVARY», броварський футбольний клуб «Юніон» презентує нову емблему.  

Ну а тепер про контрольні поєдинки, які “юніонівці” встигли провести цілих три.

Перша контрольна гра між ФК “Юніон” та ФК “Побратим” відбулась 2-го березня в Броварах на стадіоні Броварського вищого училища фізичної культури (БВУФК). Не дивлячись на прохолодну морозну погоду гравці ФК «Побратим» зібрався в бойовому складі, чого не скажеш про футболістів ФК «Юніон». Багато гравців команди Руслана Семенця догравали в чемпіонаті м. Бровари з футзалу, тому у президента ФК «Юніон» була прекрасна можливість побачити в грі новачків команди.

Перший м’яч у ворота вдалося забити гравцям “Побратима”, в першому таймі влучний удар по воротах реалізував Сергій Петриченко. Але вже в кінці першої половини гри півзахисник ФК «Юніон» Денис Наумчак відновив статус-кво, зрівнявши рахунок в матчі. На перерву команди пішли з рахунком 1:1.

 

В другому таймі було багато небезпечних моментів в обох командах, але влучно пробити по воротах зуміли гравці «Юніону». Леонід Акопов влучним ударом переправив м’яч в сітку воріт, тим самим вивів свою команду вперед. Рахунок 2:1 на користь ФК  «Юніон» залишився до кінця гри і в результаті став підсумковим.

Другий контрольний матч між цими ж командами пройшов рівно через тиждень 9-го березня на цьому ж самому футбольному полі. Температура повітря була значно вищою, чим минулого разу і повітря було насичене весняним запахом.

 

Матч виявився доволі цікавим та видовищним. Перший тайм закінчився з рахунком 1:0 на користь «юніонівців». Півзахисник Денис Наумчак красиво “розписався” у воротах футбольного клубу «Побратим». 

В другому таймі команди почали більше розкриватись і, як наслідок, ще три голи – один забиває гравець «Побратима» Сергій Шамро, і два голи ФК «Юніон», відзначились Олександр Степанюк та Руслан Семенець.
У підсумку футбольний клуб «Юніон» здобуває вже другу перемогу у ФК «Побратим». На цей раз з рахунком 3:1.

Знову рівно за тиждень керівництвом та гравцями ФК «Юніон» та ФК «Побратим» було вирішено в рамках підготовки до футбольного сезону провести третій матч.

Керівництво ФК «Побратим» зпропонувало провести гру в м. Вишневе, Київської обл., на центральному міському стадіоні, аргументувавши дану пропозицію кращим станом трав’яного газону та й взагалі, кращим стадіоном. Обома командами було прийнято рішення провести гру саме там.

Таки дійсно, не дивлячись, що гру проводили увечері, в темну пору, це ніяк не позначилось на самій грі, адже футбольне поле повністю освітлювалось, якість газону була відмінною. Відразу видно, що влада невеликого містечка на околиці столиці турбується про розвиток спорту у своєму місті.

 

Щодо самої гри ФК «Побратим» – ФК «Юніон», то зі старту територіальну та ігрову ініціативу захопили саме “юніонівці”. Звичайно і “Побратими” не пасли задніх, але удача та досвід взяли верх. Вже після першого тайму команда Руслана Семенця вела у рахунку 0:2.

 

Другий тайм був багатший на голи. У підсумку ФК «Юніон» з розгромним рахунком 1:6 здолав своїх земляків та здобув третю поспіль перемогу у підготовчому до нового сезону циклі. За ФК «Юніон» оформив покер Леонід Акопов та по одному голу забили новачок команди Олександр Степанюк та Влад Сербін. Команда «Побратим» спромоглася лише на гол престижу, який з пенальті забив Олексій Ковтун.

Видання «AT BROVARY» взяло коментар у президента броварського футбольного клуба «Юніон» Руслана Семенця щодо підготовки його команди до чемпіонату Броварського р-ну та кубку Броварщини з футболу:

– Руслане В’ячеславовичу, ви зіграли вже три підготовчі гри. Чи задоволені результатом?

– Підготовчим циклом я в цілому задоволений. Залишається все ще організаційна проблема зборів. Але, як то кажуть “нет худа без добра” і в мене була можливість побачити у грі наших новачків, набити основний склад. Саме такі передсезонні контрольні матчі допомагають тренерському штабу прийняти рішення, кого йому заявляти на офіційні турніри. Новачки мені дуже сподобались, деякі з них вже встигли відзначитись забитими м’ячами в матчах з ФК «Побратим». 

– Чи плануєте зіграти ще контрольні ігри?

– Так, звичайно. До початку сезону ще є час, а фізичну форму гравців потрібно не тільки підтримувати, але й покращувати. Забігаючи наперед скажу, що це не буде вже команда «Побратим», адже у них сезон почнеться вже найближчими днями. Будемо вести перемовини з іншими футбольними клубами.

– Які задачі ви ставите на майбутній сезон?

– Тільки найвищі. В минулому році до нагород нам не вистачило зовсім трохи. На початку та середині сезону ми втрачали ті очки, які стовідсотково повинні були забирати. Буду доносити до команди, що кожна офіційна гра дуже важлива, що проти лідерів, що проти аутсайдерів. Дуже часто саме аутсайдери користуються недооцінкою суперника та підносять неочікувані та неприємні сюрпризи. Тому щоб вигравати в кожному матчі, потрібно нарешті налагодити в нашій команді дисципліну та бути налаштованим на кожну гру. 

Видання «AT BROVARY» бажає оновленій команді «Юніон» достойно виступити в новому сезоні та щоб крила но новій емблемі команди тримали цей футбольний клуб на вершині всіх турнірів та чемпіонатів, де вони будуть брати участь та представляти рідне місто Бровари.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed