Броварський благодійний фонд «Інна» став призером конкурсу «Благодійна Україна-2018»

image
17 Травня 2019, 12:50
Поділитися:

Благодійний фонд «Інна» за результатами своєї діяльності увійшов до числа найактивніших і найкращих благодійних організацій 2018 року. Це стало відомо після урочистого підбиття підсумків Регіонального етапу «Благодійна Київщина-2018» Національного конкурсу «Благодійна Україна-2018», зазначає Броварська міська рада.

У цьому році на конкурс було подано 182 заявки від благодійних, волонтерських організацій, великих бізнес-компаній і приватних осіб, що займалися благодійністю в минулому році.

Благодійний фонд «Інна» увійшов до числа призерів та відзначений спеціальним дипломом конкурсного журі. Діяльність Фонду відзначена в номінації «Благодійна акція–2018» (III місце).

Нагадаємо, минулого року у рамках національного конкурсу «Благодійна Україна-2017» у номінації «Краща благодійна акція року (програма, проект)» броварський Благодійний фонд допомоги онкохворим «Інна» було визнано переможцем і він отримав нагороду «Ангел добра».

Національний конкурс «Благодійна Україна» –  щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі «Благодійна Україна» – проводиться з 2012 року.

Джерело: Трибуна Бровари