Броварським управлінням ГУ ДФС у Київській області з початку 2019 року надано понад тринадцять тисяч адміністративних послуг

image
7 Серпня 2019, 13:46
Поділитися:

Робота працівників управління націлена на оперативне та якісне виконання сервісних функцій.

Протягом січня-липня 2019 року в Броварському та Славутицькому  центрах обслуговування платників громадяни та представники бізнесу отримали 13342 адміністративні послуги.

За цей період видано 3956 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників.

Крім цього, видано 1588 довідок – відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників  про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, надано 1619  витягів з реєстру платників єдиного податку, проведено реєстрацію  платниками єдиного податку 1498 суб’єктів  господарювання.

Крім вищезазначеного, фахівці ЦОПів зареєстрували 1226  книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, 1093 книги обліку розрахункових операцій  та 417 реєстраторів розрахункових операцій. Протягом січня-липня поточного  року підтверджено статус податкового резидента України – 46 громадянам.

В приміщеннях ЦОПів,  співробітники Броварського управління ГУ ДФС у Київській області надають усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства.

Перелік всіх адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на інформаційних стендах та на офіційному порталі Головного управління ДФС у Київській області за цим посиланням.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed