Броварським ДСНСникам американці подарували рятувально-медичний автомобіль

image
19 Серпня 2019, 12:19
Поділитися:

Делегація міста Такома (США, штат Вашингтон) 19 серпня передала Броварам рятувально-медичний автомобіль, інформує Броварська міська рада на своїй офіційній сторінці у FB. Подібного автомобіля у Броварах, та й області загалом, не було. Автівка не нова – 2011 року випуску. Броварські рятульники планують її задіяти, у першу чергу, під час виїздів на ДТП.

Офіційна церимонія передачі відбулася  на території Броварського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області ДПРЗ-5, що на вул. Симона Петлюри, 11-А.

У церимонії взяли участь мер м.Такома Вікторія Вудардс, проектний менеджер відділу громадського та економічного розвитку Деббі Бінгем, голова ради міст-побратимів м. Такома Клер Петріч, голова пожежної частини м. Такома Торі Грін, помічник начальника служби швидкої медичної допомоги Майк Ньюхаус, фельдшер служби швидкої медичної допомоги Джефф Бембрік, керівник пожежного гаража Дон Войт, координатор програми «Міста-побратими м. Такома» по м. Бровари Стен Чайн, а також представники міської влади, Головного управління ДСНС України, громади міста Бровари, ветерани пожежної служби.

Як повідомив інспектор ДПРЗ-5 Броварського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області Віталій Половко, такого автомобіля в Броварах, та й області, не було. Рятувально-медичний автомобіль Броварські ДСНСники збираються використовувати, у першу чергу, під час виїздів на ДТП. Спеціалізованій автівці 8 років (2011 р.в.).

Джерело: Трибуна Бровари