Броварську поліцію очолив полковник Олег Петренко | Трибуна

image
11 Лютого 2020, 19:58
Поділитися:

Новим очільником Броварського відділу поліції призначено полковника Олега Григоровича Петренка. Інформацію про це оприлюднено на сторінці Броварського відділу поліції у ФБ. 

Представив правоохоронцям Броварщини нового керівника очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Олег Петренко – другий ліворуч

До цього часу 11 місяців Олег Петренко очолював Ірпінський  відділ поліції. Як зазначив екс-очільник  місцевому виданню «Ірпінський вісник», «старався, перш за все, повернути довіру населення до поліції, намагався бути відкритим для спілкування. Адже безпека місцевого населення для мене – понад усе». Також зауважив, що у зв’язку з сімейними обставинами звернувся до керівника обласної поліції з проханням надати заслужений відпочинок. Однак Андрій Нєбитов переконав його залишитись на службі в області.

На керівних посадах 45-річний Олег Петренко з 2008 р. Родом він із Баришівського району, де  з 2011 до 2014 р. очолював райвідділ поліції, у 2015-му – Згурівський райвідділ, потім –  Переяслав-Хмельницький відділ.

У  ФБ з’явилися дописи місцевих юристів, які розуміються на «процесах, що відбуваються в досудових розслідуваннях», котрі стверджують, що Олег Петренко – «наразі найкращий начальник Ірпінського відділку поліції за останніх 5 років».  «Для мене є очевидний той факт, що наші повтори забудовники та посіпаки з міської ради так і не змогли з ним домовитися! », – вказує  Лаврентій Кухалейшвілі. І  додає, що за 11 місяців роботи в Ірпіні «кардинально змінити ситуацію в незаконному будівництві та інших резонансних корупційних злочинах»  Петренко не зміг, адже значно бракує кадрового потенціалу, зокрема, слідчих.

Також дописувач вказує, що броварчанам повезло з новим очільником поліції. А самому Олегу Петренку добиратися з Броварів у Київ, де мешкає з родиною, значно ближче.

Нагадаємо, до Олега Петренка виконував обов’язки начальника броварської поліції Дмитро Литвин, який до цього працював начальником ірпінської поліції. До Дмитра Литвина 4 роки очолював поліцію Олег Янчинський.

Читайте також:

1. Олег Янчинський вже не очолює Броварський відділ поліції. Хто наступний?

2.Начальник поліції: депутати запрошують на наступну сесію Янчинського. Громада хоче повернути Клименка?

3. Депутати викликають «до відповіді» очільників поліції і прокуратури

Головне фото – з інтернету, фото – сторінки у ФБ Броварського відділу поліції 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари