Броварського учня, якого в кінці осені уразило електрострумом, виписали з реанімації Бостонської лікарні

image
8 Лютого 2019, 18:57
Поділитися:

Вчора, 7 лютого, школяра, якого вдарило струмом на залізничному вокзалі в Броварах, виписали з реанімації в Бостоні (США). Про це написала його мати Тетяна Грицаєнко.

Медпрацівники в зв’язку з цим влаштували для хлопчика справжнє свято. Мати постраждалого подякувала співробітникам лікарні за професіоналізм, теплоту, сердечність і витримку. Крім того, вона подякувала і жителів рідного міста, які допомогли їй зібрати необхідну суму для лікування хлопця в США.

Сам хлопець також написав слова подяки тим, хто не залишився осторонь його проблеми, яка могла закінчитись трагедією.

Решта мешканців Броварів також радіють цій новині і бажають хлопчикові швидше видужати і повернутися додому.

Ще на початку лютого мати Жені Тетяна Грицаєнко у себе на сторінці повідомила, що її син почав сам виходити на вулицю і хорошими темпами йде на поправку.


Раніше видання «At Brovary» повідомляли, що 23 листопада учень 9-го класу отримав сильний удар струмом на броварському залізничному вокзалі. Хлопець заліз на вагон і хотів зробити фото. В результаті школяр отримав 55% опіків тіла, в тому числі і внутрішніх органів. Його госпіталізували в опіковий центр столиці, де він переніс уже декілька операцій.

Протягом трьох днів в Броварах збирали гроші, щоб відправити підлітка на лікування в Бостон. На транспортування до Америки загальними зусиллями було зібрано 80 тис. доларів.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed