Броварського поліціянта спіймали на хабарі | Трибуна

image
29 Січня 2020, 09:30
Поділитися:

Правоохоронці затримали одного з працівників Броварського відділу поліції під час одержання ним неправомірної вигоди. Той отримував щомісячні хабарі від підприємця за неперешкоджання його діяльності та непритягнення чоловіка до відповідальності. Про це йдеться в повідомленні Національної поліції Київської області.

«Перевертня в погонах» затримали під час чергової сплати «податку» у сумі 5 тис. грн, вказують у пресслужбі Київської обласної Нацполіції. Затримання здійснили працівники департаменту внутрішньої безпеки поліції спільно зі співробітниками Служби безпеки України та під процесуальним керівництвом прокуратури Київщини.

Правоохоронці встановили, що працівник поліції вимагав і щомісячно отримував неправомірну вигоду у підприємця. Таким чином підозрюваний не мав перешкоджати веденню господарської діяльності на території Броварського району. А також – не притягав громадянина до адміністративної відповідальності.

Читайте також: Двох броварських оперів затримано на хабарі − прокуратура

Наразі тривають слідчі дії. Затриманому мають намір оголосити підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Передбачене покарання за такий злочин – позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Очільник поліції столичної області Андрій Нєбитов видав наказ про призначення службового розслідування. Під час його проведення буде надана оцінка безпосереднім керівникам працівника поліції, який порушив закон. Також правоохоронці розглядають питання звільнення правоохоронця з лав поліції, ідеться в повідомленні.

Фото – із соцмереж

Читайте також:

Не «домовився»: чоловіка судитимуть за спробу дати поліціянту хабара
У Броварах затримали заступника директора одного з підприємств на хабарі в сумі 25 тис. грн
У Броварах Нацполіція затримала підозрюваних у торгівлі зброєю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари