Броварські шахісти – найкращі на Київщині. Команда Гребенюка Семена з медалями повернулась з Білої Церкви

image
9 Вересня 2019, 15:02
Поділитися:

З 6-го по 8-е вересня 2019 року в м. Біла Церква пройшли чемпіонати Київської області з шахів серед дітей до 12-ти, 16-ти та 20-ти років. Про це на своїй сторінці повідомив голова Федерації шахів м. Бровари Семен Гребенюк. Саме він і вирушив зі своїми маленькими підопічними до Білої Церкви.

Броварську команду представляли: Артемов Андрій, Дідок Данило, Волошанович Юра, Винников Вадим, Спис Владислав, Кравченко Марія, Горова Дарина, Косач Станіслав, Парьоха Іван. Для всіх учасників це було хороше тренування та набуття досвіду на початку навчального року.

 

Броварському десанту вдалося завоювати найбільшу кількість медалей. В активі броварчан три золоті нагороди та одна бронзова.

Не було рівних Кравченко Марії серед дівчат до 16-ти років та Горовій Дарині серед дівчат до 20-ти років. У підсумку дві золоті медалі.

До 16-ти років серед хлопчиків броварчанин Спис Владислав фінішував на першому місці з двома нічиїми і п’тьма перемогами.

 

У впертій та напруженій боротьбі серед хлопчиків до 12-ти років без поразок пройшов всю дистанцію Дідок Данило, але завоював лише третє місце. Стільки ж (5 із 7-ми) очок набрав і Артемов Андрій, але за додатковими показниками він став п’ятим.

Хорошу гру продемонстрували Косач Стас, Винников Вадим та Парьоха Іван, які набрали по 4 очки та в підсумку розподілили 8-10 місця в турнірній таблиці.

Наш 11-річний Юра Волошанович проявив сміливість та характер і виступив в турнірі до 16-ти років, що заслуговує на повагу.

В результаті в загальному заліку м. Бровари зайняло перше місце, на другому місці розмістилися шахісти з м. Обухів, третбому – м. Біла Церква. До загального призового місця трішки не вистачило спортсменам з м. Буча, які, відповідно, зайняли четверту сходинку.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed