Броварські рятувальники провели підсумки своєї роботи за 2018 рік

image
4 Лютого 2019, 17:28
Поділитися:

4 лютого у Броварському районному управлінні ДСНС України у Київській області було проведено підведення підсумків 2018 року під головуванням заступника начальника Головного управління із запобігання надзвичайних ситуацій Асирбабаян Вячеслава Едіковича, у заході взяли участь начальник Броварського районного управління Семиног Микола Миколайович Начальник відділу надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення Броварської міської ради Приказчик Петро Васильович, особовий склад Броварського районного управління та 5-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області (м. Бровари).

 
Були розглянуті питання діяльності Броварського РУ та 5-ДПРЗ (м. Бровари) за напрямками цивільного захисту, оперативного реагування, державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, матеріально-технічного забезпечення підрозділів та пропозиції його покращення, кадрові питання і фінансове забезпечення.

 
За показники в роботі Броварського РУ та 5-ДПРЗ (м. Бровари) 2018 року були заохочені грамотами, начальником Броварського районного управління особовий склад підрозділів:
Поряд з цим Броварське РУ зайняло І місце за підсумками роботи за 2018 рік серед районів Київської області.
 

5 ДПРЗ м. Бровари та Броварське районне управління ГУ ДСНС України

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed