Броварські рятувальники евакуювали учнів двох шкіл на Торгмаші

image
19 Грудня 2019, 13:05
Поділитися:

18 грудня головним фахівцем відділу з питань надзвичайних ситуацій Броварського РУ, лейтенант служби цивільного захисту Коваленко Миколою разом з головним спеціалістом відділу з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Броварської міської ради Київської області Грабовцем Анатолієм в Броварській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 та у Броварській гімназії ім. С. І. Олійника проведено навчальну евакуацію.

 
Захід розпочався із практичного відпрацювання евакуації, як учнів, так і педагогічного складу навчального закладу. Після проведення евакуації рятувальники провели бесіду з дітьми і працівниками щодо правил пожежної безпеки у повсякденному житті та дій в разі розпилення подразнюючих хімічних речовин.

 

Рятувальники 56-ДПРЧ м. Бровари продемонстрували гасіння умовної пожежі – загорання новорічної ялинки на території школи та ліцею, а також перевірили гідранти.

 
Рятувальники наголошують, що заходи з практичного відпрацювання планів евакуації із навчального закладу є дієвим засобом підготовки як дітей, так і педагогічних працівників до дій у разі виникнення будь-якої можливої надзвичайної ситуації в закладі освіти. Адже у разі виникнення надзвичайної ситуації дітей охоплює страх та паніка, а якщо дитина знатиме, як правильно діяти, це допоможе врятуватися.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed