Броварські правоохоронці «за гарячим» слідом затримали двох крадіїв. ФОТО | Трибуна

image
21 Серпня 2021, 04:01
Поділитися:

18-го серпня броварські правоохоронці затримали двох крадіїв, які поцупили автомобільний акумулятор та мобільний телефон. Про це йдеться в повідомленні на сторінці Броварського районного управління поліції у Фейсбуці.

Зоря

На хуторі Зоря працівники поліції отримали від місцевих мешканців повідомлення про крадіжку автомобільного акумулятора. За «гарячим» слідом правоохоронці з’ясували особу крадія.

Ним виявився 37-річний місцевий житель – сусід заявника. Чоловік зізнався у скоєнні злочину та показав місце, куди сховав викрадене.

Калита

Броварські правоохоронці оперативно встановили особу чоловіка, який у Калиті викрав у свого знайомого мобільний телефон «Samsung».

Ним виявився 38-річний місцевий мешканець, при поверхневому обшуку якого і виявили вкрадений гаджет. Працівники поліції вилучили телефон у якості речового доказу.

Покарання

За даними фактами злочинів броварські слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (8500-17000 грн) або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

А поки триває досудове розслідування, правоохоронці перевіряють причетність чоловіків до скоєння аналогічних злочинів на території Броварського району.

ФОТО – Броварське районне управління поліції

Читайте також:

У Броварах грабіжник напав на жінку в під’їзді. ФОТО

Затримано бандитів, що на Броварщині порізали пасічника. ВІДЕО

Поліція затримала броварчанина, який викрав у киянина мопед. ФОТО

СБУ затримала броварчанина, який через соцмережі пропагував агресивну війну

Джерело: Трибуна – Бровари