Броварські поліціянти затримали двох грабіжників за гарячим слідом | Трибуна

image
14 Січня 2020, 19:14
Поділитися:

Учора вночі двоє молодиків побили 23-річного чоловіка, відібравши в нього сумку з грошима, документами й особистими речима. Правоохоронці затримали нападників, про що йдеться на сторінці поліції Київської області.

Зі слів правоохоронців, до них звернувся 23-річний чоловік, який повідомив, що двоє невідомих на одній з вулиць міста побили його та відібрали сумку з грошима, документами і особистими речима.

Поліціянти оперативно відреагували на повідомлення та встановили, що напередодні між потерпілим і нападниками виник конфлікт в одному з барів міста, зазначено в повідомленні. Зі слів самого потерпілого, ідеться про бар «Глобал» в районі вул. Короленка.

Свідчення потерпілого у справі (відео від Нацполіції Київської області)

Після цього і стався грабіж, вказує постраждалий. У ході оперативних заходів, кримінальна поліція встановила особи підозрюваних, вказують у поліції. Ними виявилися 27- та 24-річні місцеві жителі. Молодиків затримали, речові докази вилучили.

За вказаним фактом слідчі порушили кримінальне провадження за ст. 186 Кримінального кодексу України – «грабіж». Подальшу долю зловмисників має вирішити суд.

Зазначимо, що грабіж – це відкрите викрадення чужого майна. У випадку поєднання з насильством (яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого), винуватцю може загрожувати лише позбавлення волі – на термін від 4-х до 6-ти років. У разі серйознішої кваліфікації злочину за цією статтею – до 13-ти років із конфіскацією майна.

Фото – Національна поліція України

Читайте також:

Нападника, який вистрілив у голову пенсіонерки та її пограбував, судитимуть
Не встиг: грабіжника у Броварах охорона затримала на підвіконні
«На гарячому»: у кіоску в парку «Перемога» охоронці затримали грабіжника

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари