Броварські полісмени привітали з днем народження хворого на ДЦП Артемчика (ВІДЕО)

image
27 Серпня 2019, 12:59
Поділитися:

Декілька днів тому в соцмережі з’явилось повідомлення від броварчанина, маленький син якого хворіє на дитячий церебральний параліч. 
У Артемчика 24.08.2019 виповнювалось 5 років, тому батько хотів здійснити мрію сина та познайомити його зі справжніми поліцейськими.

Такий пост в інтернеті моментально розповсюдився серед багатьох броварчан. Не могли його не помітити і самі ж полісмени.

Без усяких вагань працівниками поліції та журналістами видання «AT BROVARY» та ІА «Погляд» було вирішено здійснити мрію маленького Артемчика. До привітань також виявили бажання приєднатись небайдужі броварчани: Інна Лисак з донькою Дариною та Ольга Пятун.
Тож вже 24-го серпня поки працівники патрульної поліції та ювенальної превенції «збирались докупи» неподалік будинку маленького іменинника, працівники преси вже знайомились з Артемчиком та його родиною. Нас по гостинному зустріли тато Олександр, мама Світлана, середня донька Євгенія та безпоередньо сам винуватець свята Артем Олександрович Макуха.

Ще мить і вже до будинку з включеними проблисковими маячками та сиреною під’їхала справжній поліцейський автомобіль. З кольоровими кульками, подарунками працівники поліції привітались з родиною іменинника. Іменинник Артем був на руках батька.

 

– Він не вміє ходити та розмовляти, але Тьома розумний, він все розуміє!, – повідомив журналістам Олександр Макуха.
І таки дійсно, по обличчю Артемчика не можна було не помітити радості та здивуванню. Здивування та захвату не приховувала і вся родина.

 

Купа подарунків (поліцейський автомобіль на дистанційному керування, вертоліт, інші цікаві іграшки, солодощі та повітряні кульки), подарунок від батька – поліцейська форма, презент від преси – поліцейські погони полковника та поліцейська кепка від самого капітана патрульної служби Шуба Володимира і це все на фоні поліцейської машини та людей в погонах! По-справжньому добра та святкова атмосфера панувала біля будинку сім’ї Макух.

 

Переодягнувши Артемчика у нову поліцейську форму, батько здійснив ще одну мрію сина – посидіти в патрульному автомобілі. 

Посмішка Артема та сльози радості його батьків не зникали з облич і виглядало це дуже і дуже зворушливо.

 

На фоні такого святкування дня народження Артемчика десь загубилось і день народження батька Олександра, який приховував своє свято.

– Головне дитина, – каже Олександр.

І справді, найбільший подарунок для кожного батька – це бачити щасливу посмішку на обличчі своєї дитини.
Видання «AT BROVARY» хоче звернутися до всіх броварчан: «Творіть добро! Це так легко!»
 

Більше фото можна подивитись ТУТ.

P.S. як повідомив нашим журналістам капітан Володимир Шуб, Олександр Макуха телефонував на 102 (диспетчерська в м. Київ), саме там працівники-диспетчері проявили неповагу та кинули слухавку.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed