Броварські полісмени до забезпечення правопорядку на виборчих дільницях готові

image
18 Липня 2019, 17:58
Поділитися:

Сьогодні, 18.07.2019 року керівники Броварського відділу поліції провели стройовий огляд та інструктаж особового складу щодо забезпечення правопорядку на виборчих дільницях. Про це повідомляє Броварський відділ поліції.
Нагадаємо, з 15 липня особовий склад всіх підрозділів МВС переведено на посилений варіант несення служби. На території обслуговування відділу поліції розташована 1 окружна виборча комісія та 94 дільничні виборчі комісії. Для охорони публічного порядку задіяно 184 працівники поліції, а також придані сили.

 
Вже сьогодні бюлетні доставлять на усі дільниці, розташовані у м.Бровари. Весь процес будуть охороняти поліцейські. До моменту передачі дільничним виборчим комісіям, бюлетені та протоколи будуть зберігатися в спеціальній кімнаті під цілодобовою охороною правоохоронців. Наряди поліції стежать за ситуацією на дільницях, а відтак оперативно реагуватимуть у разі виявлення порушень.

 
Поліцейські закликають усіх учасників виборчого процесу не порушувати виборче законодавство, бути взаємоввічливими та толерантними під час волевиявлення, а також не порушувати публічний порядок.
У випадку, якщо ви стали очевидцем скоєння правопорушення – звертайтесь до правоохоронців або повідомляйте про це на оперативну лінію 102.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed