Броварські гімнастки підвели підсумки навчального року

image
31 Травня 2019, 12:54
Поділитися:

26 травня  у спортивній залі Броварської спеціалізованої школи №5 імені Василя Стуса пройшли міські підсумкові змагання з художньої гімнастики  серед дівчат 2015 року народження та старших. Це був своєрідний звіт відділення з цього виду спорту ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради, тренерського складу (Людмили Матейшиної та Юлії Черкасової) та їх підопічних. Як завжди на допомогу прийшли батьки юних красунь, які взяли активну участь в прикрашання місця проведення змагань і це створювало піднесений настрій  та святкову атмосферу!

Всі дівчата дуже старалися, намагаючись продемонструвати все те краще, чому вони навчилися під час виснажливих тренувань і зробити свої вправи без помилок. Але спорт-є-спорт і в ньому перемагає найсильніший!

Чемпіонками серед своїх вікових категорій стали:

2005 —2006 р. н. – Івасіна Ірина,
2007 – Дасік Вероніка,
2008 – Вінник Анна,
2009 – Власок Єва
2010 – Дасік Крістіна
2011 – Волошин Діана
2012 – Скічко Єсенія

Тренерський колектив вітає всіх учасниць змагань та їх батьків ззакінченням навчального року! Бажає всім гарно відпочити, набратися сил та отримати нові позитивні емоції, адже час плине дуже швидко і знову прийде1 вересня, пора, нових занять, турнірів та змагань!

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed