Броварська виконавча служба працює неналежно і з порушеннями – прокуратура | Трибуна

image
26 Травня 2020, 08:16
Поділитися:

Броварська міськрайонна і Славутицька міська виконавчі служби не працюють так, як треба. Під час перевірки встановили низку порушень, пов’язану з невиконанням обов’язків цих двох установ. Про це йдеться на сайті Прокуратури Київської області.

Як зазначають правоохоронці, численні порушення виявили при виконанні вироків суду щодо конфіскації майна засуджених. Зокрема, передбачені законом заходи державні виконавці не вживають належним чином: ефективно, своєчасно і в повному обсязі.

Виконавці не встановлювали наявність чи відсутність у засуджених майна, не вивчення джерел їхніх доходів тощо, ідеться в повідомленні Прокуратури Київської області. Порушення стали можливими перш за все через те, що державні виконавці порушували свої посадові обов’язки.

Реагуючи на результати перевірки, начальнику Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Києві внесли 2 вказівки. На цей час вирішують, чи притягувати до дисциплінарної відповідальності винних посадових осіб.

Фото – Андрій Шматов

Читайте також:

Григорія Голубовського суд визнав винним у вчиненні адмінпорушенняПрокуратура відсудила державі пів гектара лісу в РожнахУ приміщенні Броварського суду конвоїри влаштовували ув’язненим бенкети з алкоголем і наркотиками. ВІДЕО

Post Views: 73

Джерело: Трибуна – Бровари