Броварська стоматполіклініка оновила тарифи на рентгенографію | Трибуна

image
15 Вересня 2020, 13:07
Поділитися:

Звичайний рентген у комунальному підприємстві тепер коштуватиме 70 грн, а панорамний знімок – 230 грн. Таке рішення сьогодні ухвалив виконавчий комітет Броварської міської ради.

За рішення про зміну та встановлення тарифів члени виконавчого комітету проголосували одноголосно. Воно набуде чинності вже завтра, 16 вересня. Зазначимо, рік тому ціну звичайного рентгену встановили на рівні 56 грн.

Читайте також: Дешевші від комерційних: у комунальній стоматполіклініці озвучили тарифи на послуги

Як зазначила доповідачка Ірина Тесля, нова очільниця КП «Броварська стоматологічна поліклініка», за 6 місяців з бюджету міста підприємство отримало 2,5 млн грн, а заробили (без урахування бюджетних коштів) – 6,5 млн грн.

Ірина Тесля

Ірина Тесля доповідає під час засідання виконкому БМР

Зі слів міського голови Ігоря Сапожка, стоматологія заробляє гроші і є конкурентоспроможною. Окрім іншого, мер передбачає відкриття кабінету дитячої стоматології в новій амбулаторії на Торгмаші, якщо амбулаторію все-таки створять.

Як зазначила Ірина Тесля, в майбутньому комунальне підприємство також планує закупити відеограф для дитячої стоматології. Вона також зауважила, що дитяча стоматологія безкоштовна, адже має фінансування від Національної служби здоров’я України.

Читайте також

Стоматологічні послуги: кого в Броварах лікуватимуть безкоштовноСтоматолога Броварської ЦРЛ підозрюють в неналежному виконанні професійних обов’язківЯк «Броварська стоматполіклініка» працюватиме в 2020 році: плани та реаліїДитяча стоматологія в Броварах залишається в повному складі й безкоштовною – Ірина Тесля

Джерело: Трибуна – Бровари