Броварська полісменша перемогла на Чемпіонаті України з лижних перегонів та вже збирається на Чемпіонат Світу

image
5 Лютого 2020, 12:43
Поділитися:

З 30-го січня по 2-е лютого 2020 року в с. Яворів (Сянки), Львівської області на базі ЗРСЦ НКСІУ проходив Чемпіона України з лижних перегонів серед майстрів. В цей час там же проходили ще одні лижні змагання – «БЕСКИДИ-2020».
Двоє броварчан, Заболотний Павло та старший лейтенант Броварського відділу поліції Василенко Олена також брали участь у цих змаганнях та посіли призові перші місця у своїх вікових категоріях — Василенко Олена (40-44 р.), Заболотний Павло (45-50 років).

Олена Василенко (м. Бровари) Олена Василенко (м. Бровари)
Змагання проходили різними стилями. В перший день — дуатлон (класичний+коньковий стиль), другого дня спортсмени долали кожен свою дистанцію класичним стилем, а третього дня — коньковим стилем.

Павло Заболотний (м. Бровари)
Виданню «AT BROVARY» броварська спортсменка та лейтенант поліції Олена Василенко повідомила, що в березні 2020 року вона разом з броварчанином Павлом Заболотним планують взяти участь у Чемпіонаті світу серед майстрів лижного спорту, який відбудеться 5-14 березня в Італії.


Яку ж мету переслідує Олена Василенко, виступаючи в різних спортивних змаганнях не тільки в рідних Броварах та всій Україні, але і Європи?
– 1.) Своєю участю підтримувати розвиток ветеранського спорту в Україні. 2.) Хочу спробувати себе на Чемпіонаті світу. 3.) Маю на меті взяти участь в Чемпіонаті світу з біатлону. Наразі я шукаю спонсорів, тому що фінансування ветеранського спорту в Україні майже немає, – розповідає Олена Василенко.

Видання «AT BROVARY» вітає Василенко Олену та Заболотного Павла з вдалим виступом на Чемпіонаті України з лижних перегонів серед ветеранів та бажає підтримувати свій статус чемпіонів і на міжнародному рівні.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed