Броварська ОТГ отримала 800 доз вакцини AstraZeneca. Кого щепитимуть та де | Трибуна

image
28 Квітня 2021, 12:46
Поділитися:

Київщина отримала партію вакцини AstraZeneca-SKBio, вироблену в Південній Кореї. Йдеться про 23,5 тис. доз. Про це повідомив очільник Київської ОДА Василь Володін. Броварській ОТГ дісталося 800 доз.

27-го квітня Бровари отримали 800 доз AstraZeneca-SKBio. Щеплення цією вакциною розпочалося  відразу, повідомив «Трибуні-Броварів» директор Броварського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Ігор Кравцов.

Першочергово вакцинуватимуть людей віком 65 +, медпрацівників та працівників соцзахисту, які не встигли вакцинуватися раніше.

Зі слів Кравцова, менше ніж за добу в амбулаторіях №1, №2, №6, №7 вакцинувалося 53 особи, із них – 30 військослужбовців із військової частини, що в Семиполках, які поїдуть на ротацію.

Загалом, станом на ранок 28-го квітня, у Броварській ОТГ вакцинувалося 1 353 особи:

AstraZeneca-CoviShield – 1 250 осіб;
Sinovac (CoronaVac) – маломобільне населення та населення віком старше 85-ти років – 50 осіб;
AstraZeneca-SKBio – 53 особи.

Зазначається, що вакцина AstraZeneca-SKBio з Південної Кореї є ідентичною за складом і технологією виробництва та взаємозамінною з AstraZeneca/CoviShield, що виготовлена за ліцензією в Індії. Тому ті, хто отримав першу дозу AstraZeneca/Covishield, можуть зробити друге щеплення вакциною AstraZeneca-SKBio.

Читайте також:

COVID-19: у разі смерті через вакцинацію родина отримає 1,7 млн грн

Роботодавці можуть записати працівників у чергу на вакцинацію від COVID-19. УМОВИ

Кабмін продовжив карантин в Україні до 30 червня. ВІДЕО

Коронавірус: антирекорд на Броварщині. Відео

Джерело: Трибуна – Бровари