Броварська міськрада шукає спеціалістів з охорони здоров’я. КОНКУРС | Трибуна

image
19 Грудня 2019, 18:15
Поділитися:

Броварська міська рада оголосила конкурс на керівництво новоствореного відділу охорони здоров’я – начальника, його заступника та головного спеціаліста. Про це йдеться в оголошенні на сайті БМР.

Як зазначено на вебпорталі міськради, конкурс оголосили для зайняття таких посад:

начальника відділу охорони здоров’я (кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності – не менше 2 років);
заступник начальника відділу охорони здоров’я (кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності – не менше 2 років);
головного спеціаліста відділу охорони здоров’я (кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою).

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розмірів та умов оплати праці, умов проведення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади надає відділ персоналу служби забезпечення діяльності Броварської міської ради та її виконавчого комітету.

Документи прийматимуть протягом місяця – до 19 січня 2020 року. Зробити це можна за адресою: м. Бровари, вул. Гагаріна, 15, кімн. 201. Тел. для довідок: (04594) 5-32-48.

Нагадаємо, рішення про створення відділу охорони здоров’я ухвалили на позачерговій сесії міськради 12 грудня. Новий структурний підрозділ стане головним розпорядником бюджетних коштів, що виділяють для функціонування закладів охорони здоров’я в місті.

За інформацією джерел «Трибуни-Броварів», очільницею нового відділу в мерії планували призначити Наталю Дмитриченко, ексзавідувачку комунальної аптеки № 1 Броварської багатопрофільної клінічної лікарні, яку звільнили за статтею.

Читайте також: Охорона здоров’я по-броварськи: хто очолить новостворений відділ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари