Броварська футбольна команда учасників АТО «Побратим» програла перший матч чемпіонату команді Сум

image
25 Березня 2019, 15:37
Поділитися:

З 24 березня по 14 жовтня  відбудуться змагання нового  п’ятого сезону Єдиного Чемпіонату «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО» на Кубок Героїв АТО 2019. Чемпіонат офіційно внесений в Єдиний календар фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2019 рік. Організатором Чемпіонату є Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!».

Цього року у Чемпіонаті братимуть участь 88 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО, а це понад дві з половиною тисячі учасників бойових дій — захисників України. Всеукраїнська Футбольна Ліга Учасників АТО — це наймасштабніша в Україні з 2015 року програма психологічної і фізкультурно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій, яка складається із шести регіональних дивізіонів: «КИЇВ», «ПІВНІЧ», «СХІД», «ЦЕНТР», «ЗАХІД» та «ПІВДЕНЬ». За результатами змагань переможці регіональних дивізіонів матимуть можливість розіграти перехідний КУБОК ГЕРОЇВ АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського 14 жовтня до Дня Захисника України.

Бровари представляє ФК «Побратим». Броварські хлопці грають в дивізіоні «Північ» разом із представниками Київської, Сумської, Чернігівської та Житомирської областей, загалом 14 команд. В першому матчі команда  м. Бровари «Побратим» в напруженій боротьбі  програла команді  із Сум – 0:1.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed