Броварська багатоборка Аліна Шух установила нові світові рекорди

image
8 Лютого 2019, 17:22
Поділитися:

У ці дні в Сумах триває чемпіонат України з легкоатлетичних багатоборств у приміщенні серед  дорослих та молоді. Броварчанка та багатоборка Аліна Шух продовжує  встановлювати нові спортивні рекорди.

Як зазначено  на сайті Фдерації легкої атлетики України, п’ятиборка Аліна Шух показала найкращі результати сезону у світі – 4581 очко. Причому в трьох видах вона встановила особисті рекорди – 60 м з/б (8,86), штовханні ядра (15.08) та бігу на 800 м (2.15,24).

Аліна Шух – вихованка броварського вищого училища фізичної культури, майстер спорту України, член національної збірної України з легкої атлетики серед юніорів. Два роки поспіль її визнавали найкращою молодою атлеткою України. У 2016 році спортсменка встановила світовий рекорд серед юніорів у семиборстві, а влітку 2017 року – зайняла перше місце в багатоборстві та досягла національного рекорду серед дівчат до 20 років. Минулого літа Аліна сенсаційно перемогла у змаганнях з метання спису на чемпіонаті світу U-20 з легкої атлетики у фінському Тампере.

«Трибуна-Бровари» бажає юній спортсменці здоров’я та нових перемог.

Джерело: Трибуна Бровари