Броварчанину розкололо череп метальним диском: хто буде відповідати?

image
25 Травня 2019, 19:23
Поділитися:

Станом на 23 травня, по справі Вадима Романенка, який отримав серйозні травми голови від удару метального диску, не було проведено ніяких слідчих дій. Крім того, постраждалий так і не почув елементарних вибачень від керівництва Броварського вищого училища фізичної культури (БВУФК).

Нагадаємо, як повідомляв сайт 4594.com.ua, 20 травня 33-річний броварчанин гуляв парком «Перемоги» разом зі своєю нареченою, коли йому в голову поцілив метальний диск спортсменів, які тренувалися поряд.

У медичній довідці про стан здоров’я чоловіка увказується наступний діагноз: відкрита черепно-мозкова травма. Забій головного мозку. Імпресивний перелом лобної кістки з переходом на передню стінку лобної пазухи ліворуч. Епідуральне нашарування в лобній області ліворуч, – повідомляє «Погляд».

За словами нареченої Вадима, заступник директора БВУФК тікав від журналістів, які хотіли зняти сюжет про цю пригоду, коридорами, демонстративно гупав дверями та різко відповів: «Це не до мене… всі питання до тренера…».

«У легкоатлетичному манежі від тренерки «відхрестилися», заявивши, що вона в них не працює… Дивно, бо жіночка-адміністратор на вході повідомила, що працює, але сьогодні чомусь не прийшла», – додає Катерина.

Фото ІА “ПОГЛЯД”

Вчора, 24 травня, близько 15:00, тренер Ревенко Марія Григорівна все ж наважилася і прийшла провідати Вадима.

«Тренерка плакала, каже що вона за все відповідатиме. А директор училища перші дні «трусився» (переймався), а на третій день сказав, що нічого страшного не сталося, з велосипедистами розібралися, то й тут все нормально буде», – повідомила дівчина.

Читайте також:

Тіло зниклого в Броварах підлітка знайшли в озері в 25 метрах від берега

Напад на сміттєзвалищі: в Броварському районі син місцевого чиновника дав ляпаса депутату

«Сором взяв?»: Красилівську дорогу почали ремонтувати заново після резонансу в ЗМІ

Джерело: Новости Броварів