Броварчани самі обиратимуть одну з двох форм надання пільг у грошовій формі на оплату житлово-комунальних послуг

image
1 Жовтня 2019, 10:28
Поділитися:

До уваги мешканців міста пільгових категорій! Управління соціального захисту населення Броварської міської ради інформує, що відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 року № 373 пільги на житлово-комунальні послуги з 01.10.2019 року надаватимуться у грошовій формі.
Згідно Порядку паралельно функціонуватимуть дві системи надання пільг у грошовій формі – готівкова і безготівкова.
Пільги у безготівковій формі призначатимуться усім пільговикам в автоматичному режимі через АТ «Ощадбанк». АТ «Ощадбанк» буде вести облік пільговиків та коштів, які надходитимуть на рахунок для виплати пільг, для кожного пільговика індивідуально. АТ «Ощадбанк» здійснюватиме переказ коштів на рахунки управителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг на підставі договорів, що укладаються між ними та АТ “Ощадбанк”.
Пільги у готівковій формі призначатимуться за заявою пільговика, поданої до управління соціального захисту населення, у якій зазначаються виплатні реквізити. Таким чином, кошти надходитимуть на особисті рахунки пільговиків, які зможуть зняти їх з власного рахунку у будь-який час.
Заяву на виплату пільги у готівковій формі необхідно подати до 15 жовтня 2019 року в управління соціального захисту населення Броварської міської ради за адресою: м. Бровари, вул. Гагаріна, буд. 18, каб. 203, тел. (04594) 5-69-30.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed