Броварчани Наталія Повстяна та Андрій Хорисенко пройшли до наступного етапу музичного телешоу «Голос країни-9» (ВІДЕО)

image
12 Березня 2019, 11:27
Поділитися:

10 березня на каналі “1 + 1” пройшли перші драматичні за всі сезони вокальні бої музичного шоу «Голос країни-9». Телеглядачі стали свідками нових перевтілень тренерів і народних зірок, а також яскравих вокальних номерів і непередбачуваних рішень наставників, які давалися їм так нелегко.
На етапі вокальної битви тренери ділять учасників на пари. З кожним дуетом вони готують композицію, з якою учасники виходять на “вокальний ринг”.

Нагадаємо, що в музичному шоу “Голос країни-9” беруть участь два представники із Броварів. Це чарівна Наталія Повстяна та фанат Монатіка Андрій Хорисенко. Обоє броварчан без проблем та феєрично пройшли до етапу батлів. 

Трішки повертаючись до моменту підготовки до цього ефіру та репетицій, на своїй сторінці у соцмережі Андрій Хорисенко поділився зі своїми підписниками відеозаписом репетиції.

Після батлів кожен тренер вибирає одного переможця, який проходить далі в проект на етап “нокаутів”. Починаючи з третього сезону, тренери-конкуренти можуть “вкрасти” з іншої команди учасника, який програв вокальний бій, тим самим подарувати йому можливість поборотися за участь в шоу. Другий етап “Голосу країни-9” почався з сюрпризу, який Dan Balan підготував спеціально для Тіни Кароль. Так, на початку ефіру він подарував співачці символічну іграшку у вигляді кенгуру з запискою, а протягом всього випуску не стримував себе у компліментах і приємних висловлюваннях.
Не обійшовся випуск також і без суперечок. Тренери настільки сильно вболівали за своїх підопічних, що їх переповнювали емоції. Так, Потап досить різко відреагував на те, що Dan Balan і MONATIK висловили критику на адресу його підопічних. Між тренерами виник справжній словесний батл. Зрештою продюсер помирився з колегами, дружно обнявшись з Dan Balan.
За результатами перших вокальних батлів з команди Потапа далі в проект пройшли колишня учасниця дитячого “Голосу” Наталія Повстян із нашого міста Бровари, металістка Вікторія Ягич, Карина Арсентьева з “помідорового міста” Кам’янка-Дніпровська, мамин помічник Арсеній Журавель.

 

З команди наставника Тіна Кароль на вокальних боях перемогли одеситка Ксенія Бахчалова, львівський квартет Leon Voci, народниця Лідія Федорівна Горошко, самородок із Знам’янки Андрій Хайат. Тренер Dan Balan серед своїх вокальних дуелянтів вибрав гуцулку Марину Фіжделюк, львів’янку, яка продовжує творчість Квітки Цісик, Оксану Муху, шанувальника “Голосу країни” з Оману Хейта Рафі, що веде з Одеси Володимира Зайончковського.
З команди MONATIK пройшли самородок з Харкова Дарія Телитченко, вокалістка церковного хору Ганна Волобуєва, Андрій Хорисенко з Броварів, годинникар з Одеси Андрій Карпов.

 

Щоб ще більше зануритися в атмосферу самого вокального проекту країни і побачити всі виступи фіналістів, зіркових наставників і спеціально запрошених артистів українського шоубізу, глядачі зможуть придбати квитки на прямі ефіри. Вперше в історії “Голосу країни” шанувальники шоу можуть навіть потрапити на генеральні репетиції. Відзначимо, третім тренером онлайн-відбору #другійшанс став переможець п’ятого сезону “Голосу країни” Антон Копитін. Співак заявив про свою участь у відборі у відео на головній сторінці проекту в Instagram, а також закликав своїх підписників скористатися шансом потрапити в ювілейний сезон “Голосу країни”.

Видання «At Brovary» вітає Наталію Повстяну та Андрія Хорисенка з виходом до наступного етапу музичного телешоу «Голос країни-9» та сподівається і вірить, що підтримка всіх броварчан дасть змогу довести, що місто Бровари – найспівочише місто не тільки в Україні, а й в усьому світі.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed