Броварчанка Еліна Іващенко пробилась до прямих ефірів «Х-Фактору». Інтерв’ю «AT BROVARY» із броварською зірочкою (ВІДЕО)

image
26 Листопада 2019, 15:22
Поділитися:

Еліна Іващенко

Вік: 17 років

Звідки: Бровари

Знак зодіаку: Козеріг

Освіта: Студентка КІМ ім Р. М. Глієра

Про себе: Співаю, викладаю вокал в Pavlik famiglia kid’s pr, радіоведуча.

Навіщо прийшли на «Х-фактор»: «Х-фактор» для мене – це крайня сходинка перед злетом у вільне плавання. Перемога мені дуже важлива, адже музика — це сенс життя!

Мрія: У майбутньому заспівати разом із Бейонсе.

Кумир: Бейонсе.

Улюблені виконавці: «Te molla», «Ice3peak», «Djara», «Каспийский груз», «Міягі та Ендшпіль».

Дивні факти про себе: Я розмовляю ночами.

Чим найбільше пишаєтеся: Тим, що самостійно досягла всього, що у мене з’явилося у свідомому віці.

Улюблений учасник за 10 сезонів шоу «Х-фактор»: Саша Кривошапко. Це було моє дитяче кохання!

Що б ви побажали «Х-фактору» на його 10-річчя: Щоб він не закінчувався!

23.11.2019 року на телеканалі СТБ відбувся останній випуск вокального шоу «Х-Фактор-10» перед прямими ефірами. На самому початку ефіру стало відомо, які категорії дісталися суддям. Далі кожен із суддів окремо вибирав собі учасників в свою категорію.
Категорія «Дівчата» в яку увійшла 17-річна броварчанка ЕЛІНА ІВАЩЕНКО дісталась відомому українському продюсеру та ведучому Ігорю Кондратюку, перед яким постала непроста задача – вибрати із шести учасниць лише трьох, які вже наступного тижні розпочнуть боротьбу за перемогу в прямих ефірах 10-го сезону проекту «Х-Фактор».

Першою на сцену вийшла Марія Москвітіна. Дівчина ефектно заспівала пісню, проте судді сказали їй “до побачення”, бо не були вражені її виступом.

Після цього виступила зачарована Анастасія Марків, яка забувала слова через хвилювання. Проте її спів був не таким, як попередні. Члени журі підтримали Настю, але помітили, що у неї вийшов дуже сирий номер, вона ще не готова. Ігор Кондратюк посадив дівчину на стілець.

Наступною вийшла вражати епатажна дівчина Катерина Данийленко, яка виконала пісню співачки Lady Gaga, яка вразила Кондратюка. За його словами, технічно Катя – №1. Він теж посадив дівчину на стілець.

Далі виступила Марія Стопник, яка заспівала пісню Бьянки – “Несчастливая любовь”. Кондратюк посадив Машу на стілець на сцені, таким чином даючи їй шанс.

Після цього вийшла на сцену військова, захисниця Юлія Бордунова. Дівчина заспівала пісню відомого гурту “Антитіла”, – “Вірила”. Судді відзначили, що вона справжня і Кондратюк посадив її на місце Анастасії Марків.

Наступною заспівала наймолодша учасниця Марія Сур, яка здивувала глядачів своїм крутим голосом. Дівчина феєрично виконала пісню Ariana Grande, Nicki Minaj – “Bang Bang”. Кондратюк посадив дівчину на місце Катерини Данийленко.

Останньою виступила неймовірна Еліна Іващенко. 17-річна дівчина заспівала пісню Макса Фадєєва – “Танцы на стёклах”, якою змусила весь зал аплодувати стоячи. Тому Ігор Кондратюк посадив дівчину на стілець замість Марії Сур.

 

Цікаво, що і цього разу судді визнали, що Еліна Іващенко була на цьому етапі вокального змагання найкращою.

– Я тобі дійсно повірила, – сказала Оля Полякова.

Андрій Данилко відразу після виступу броварчанки сказав Ігорю Кондратюку, що вона краща серед учасниць-дівчат, а у Насті Каменських виконання пісні Еліни Іващенко викликали «мурахи на шкірі».

Тож в ТОП-12 та прямі ефірі десятого ювілейного сезону вокального телепроекту «Х-Фактор» проходять Юлія Бордунова, Марія Стопник та наша землячка Еліна Іващенко на чолі з їхнім наставником Ігорем Кондратюком.


Відразу після ефіру видання «AT BROVARY» привітало броварчанку Еліночку Іващенко з перемогою на даному етапі та трішечки поспілкувались з талановитою гордістю нашого міста Бровари.

– Еліночко, ще раз вітаю тебе з виходом у прямі ефіри! Якщо чесно, то ми ні на 1% не сумнівались в цьому досягнені. В принципі впевнені, що перемогти в шоу буде тобі також «по зубам». Тим паче, якщо взяти до уваги ту кількість захоплень в твою адресу від суддів Х-Фактору. В цьому плані ти вже переплюнула всіх.
Наразі з наступного тижня долю твоєї подальшої участі в проекті будуть вирішувати телеглядачі. Розкажи, будь ласка, чи пам’ятаєш ти свій перший виступ перед глядачами? Коли та при яких обставинах він пройшов, та яка тоді була реакція цих глядачів?

– Пам‘ятаю. Це було в дитячому садочку «Ластівка» в Броварах. Я тоді грала роль лисички і досі пам‘ятаю цю новорічну пісеньку. Всі сміялись, бо це будо кумедно, але педагоги і нянечки вже тоді помітили, що у мене є хист до музики.

– Коли вже для себе вирішила, що життя ти присвятиш вокалу?

– Згодом після цього виступу бабуся записала мене в Будинок дитячої та юнацької творчості в колектив «Калинка» . Там почались мої перші професійні «справжні» заняття з вокалу. А ось по-справжньому я усвідомила, що музика це моє все, коли навчалась в 3-4 класі Броварської міської дитячої музичної школи.

– Вокальний талант в тебе є і він вражає. Але розкажи, де та у кого ти його «шліфуєш»? Адже з кожним роком на різних концертах твій голос стає все прекраснішим.

– В мене було багато викладачів і місць, де я навчалась вокалу. Пройшла курс в «Калинці», потім в Броварській міській дитячій музичній школі, потім у віці 13-14 років пішла у ДЕНЦ «Камелія» до Ангеліни Абраменко. Саме завдяки їй я вже відкрилася по-дорослому. Вона готувала мене до проекту «Голос. Діти-3». Пам‘ятаю тоді до нас приєднався Олег Здоровець. І я вважаю, що в мене була найсильніша группа підтримки. Зараз я навчаюсь в КАМ ім. Р.М. Глієра у Віри Анатоліївни Шаповалової. Це викладач з великої літери. Вона вчить мене співати, вона не ставить жодних правил, яких треба дотримуватись. Головний наш з нею девіз – «Пісню треба не копіювати, а відчувати по-своєму». Я дуже пишаюсь тим, що в 17 років спробувала різні жанри вокалу. А ще скільки всього мені прийдеться ще відчути…

– Крім перемоги в «Голос. Діти», якими перемогами ти ще можеш похвалитись? Які перемоги для тебе найбільш значущі у твоєму житті?

– Минулого року я перемогла у фестивалі «Чорноморські Ігри 2018». Це була знаменна для мене подія. Адже в Скадовську, де проходив фестиваль, я познайомилась з видатними метрами українського шоу-бізу. А ще з відомим українським саунд-продюсером Вадимом Лисицею. Він вже цього року зробив мій виступ на чорноморських іграх в якості гості яскравим і саме з ним вийшла моя перша пісня «Коли ти поруч». Наразі ми співпрацюємо і зараз.

– Знаємо, що ти є ведучою на «НАШОМУ РАДІО». Чи підтримують тебе колеги на роботі? Чого саме вони чекають від твоєї участі в проекті Х-ФАКТОР?

– На роботі підтримують. І всі вірять в мою перемогу. Чекають звісно на робочому місці, але слава Богу відпустили (посміхається – прим.ред.).

– Що взагалі тебе спонукало взяти участь в Х-Факторі?

– На Х-Фактор піти – це взагалі спонтанне рішення. Думаю, чому б ні?! Треба битися до останнього за своє місце. Я вже готую свій матеріал і перемога в Х-Факторі для мене важлива. Такий собі трамплін для старту.

– Ти була в тренувальному таборі і можна було по тВ спостерігати за різноманітними людьми, які змагались разом з тобою. Що саме тобі сподобалось в тренувальному таборі та що категорично не сподобалось? Можливо не що, а хтось?

 Не сподобалось те, що було дуже холодно, а все інше було дуже класно. І всі випробовування проходити було дуже цікаво.

– Тобі в наставники попався Ігор Кондратюк. А чи признаєшся, кого хотіла в наставники перед назначенням?

– Ну, спочатку хотіла до Андрія Данилка. Але поспілкувавшись з Ігорем Васильовичем, зрозуміла – ось мій наставник з яким просто і весело!

– Крім тебе в категорію «Дівчата» до Ігоря Кондратюка попались АТОшниця Юлія Бордунова та Марія Стопник. Чи вже встигла ти потоваришувати з ними? Чи бачиш в них конкурентів? Ставку на кого з вас трьох буде робити ваш наставник?

– Ми з дівчатами дуже дружимо. Юля зараз на 7-му місяці вагітності, тому ми з нею частенько спостерігаємо, як б‘ється її животик під час репетицій. Марія дуже класна дівчина, з нею є про що поговорити. Конкуренція є будь-де! Звісно я розумію, що вирішує все тільки глядач. А у кожного з нас своя аудиторія. Ось в цьому я бачу нашу конкуренцію. Я не знаю на кого Ігор Васильович робить ставки, але точно можу сказати, що з його слів, найсильніші вокальні дані у мене.

– Якщо не брати до уваги команду «Дівчата», то яку категорію учасників ти вважаєш найсильнішою?

– Категорію «Хлопці». Основна аудиторія шоу – це жіноча половина. А саме вони найактивніше підтримують хлопців. В тому їх перевага.

– Відомо, що в прямих ефірах потрібно глядачів дивувати. Як готова дивувати ти? Чи готова ти піти на якісь кардинальні міри? Є взагалі такі пісні, які ти відмовишся виконувати?

– Я думаю глядача дивувати не потрібно. Треба просто вийти та заспівати щиро від себе. А ось спробувати себе в новому образі було б непогано. Кардинальні міри? Дивлячись, на які саме . Якщо постригтися наголо – ні. Бо це не буде виглядати гарно (посміхається – прим. авт.). Пісень які б я відмовилась співати напевно немає. Але я б могла відмовитись від деяких костюмів.

– Хто з минулосезонних переможців Х-Фактора тобі найбільше запам’ятався? Можливо з кимось товаришуєш?

– Це Олександр Павлік, з яким я працюю. А ще колись у мене була дитяча любов – Олександр Кривошапко. Зараз ми просто знайомі. І знову ж таки, моя мрія збулась. Добре знаю Дмитра Бабака – переможця 5-го сезону проекту «Х-Фактор» та багатьох інших.

– Як відомо, дуже давно учасники з категорії «Дівчата» не перемагали в Х-Факторі? Як вважаєш, чому?

– Я вже казала раніше, тому що останнім часом дівчата голосують найактивніше. Це люті фанатки, які відсилають безліч смс-повідомлень за своїх кумирів. А от хлопців, які б голосували за красивих та талановитих дівчат, набагато менше.

– Ти сильно засмутишся, якщо не переможеш в цьому сезоні Х-Фактора? Взагалі, можеш назвати приблизну цифру, наскільки відсотків ти впевнена в своїй перемозі?

– Звісно засмучусь. Але я думаю і вірю в те, що все буде добре. Відсотків? (задумалась – прим. авт.) Десь 90%.

– Еліночко, видання «AT BROVARY» вирішило залучити до нашої з тобою бесіди і наших читачів. Протягом декількох днів на нашій сторінці у соцмережі Фейсбук вони мали нагоду також поставити тобі запитання:

– Саме на зйомках напруження є. Всі чекають постійно своїх виходів на сцену. Нервують… А ось коли нас привозили ночувати, вже було спокійніше. Але, коли всі в ночі починають співати, репетирувати, як мінімум важко заснути, не кажу вже, що перестаєш думати про свої пісні.

– Нас привезли о 3 годині ночі, о 7-мій ранку вже треба було їхати в павільйон знімати далі. Оскільки умови там не одні з найкращих, я помила зранку голову в холодній воді, і згодом зрозуміла, що розетки не працюють. В мене сів голос, слава Богу пігулки і чай врятували. Адже я так з мокрою головою і поїхала.

– Пишу свої пісні. І дуже скоро глядачі зможуть почути їх.

– Моя бабуся з дідусем підтримували мене на проекті «Голос. Діти» в глядацькому залі. Цього разу сімейна традиція залишається незмінною – буду спостерігати за моїми рідними зі сцени.

– Еліночка, через наше видання «AT BROVARY» в тебе є можливість звернутись до броварчан. Що хочеш їм сказати?

– Зараз, я розумію, що в мене участь в «Х-Факторі» – це фінальний ривок в сольну кар‘єру. І ваші голоси, броварчани, для мене це нереально важливо! А взагалі, вірте в свої сили, в своїх друзів та в свій талант. Якщо ставити перед собою мету, ніколи не зраджуй їй та йди до кінця!

Ось така душевна бесіда з нашою зірковою броварчаночкою Еліною Іващенко відбулась після ефіру останніх випробувань тренувального табору Х-Фактора.
Тож закликаємо броварчан і не тільки мешканців нашого міста, в останній день осені, в суботу, 30-го листопада увімкнути свої телевізори о 19:00, телеканал СТБ та не просто насолодитися прекрасним виступом Еліни Іващенко, але й своїми СМС-повідомленнями підтримати нашу землячку! Давайте разом розвіємо міф про категорію «Дівчата». Цього сезону ця категорія повинна перемогти! Цього сезону повинна перемогти Еліна Іващенко! 
Наше видання буде брати участь у голосуванні за Еліночку, а ви?!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed