Бронеавтомобіль уже на передовій

image
11 Листопада 2019, 12:27
Поділитися:

Опубліковано: 09 листопада 2019

Українці! Ветеранська спільнота «Всеукраїнського об’єднання «Ми Українці» доставила бронеавтомобіль нашим захисникам.
Місія, до якої ми готувались не один місяць, закінчилась. Бронеавтомобіль Т-4 відігнали й передали 23 батальйону 56 бригади, який наразі тримає передові позиції в селищі Піски.
Ідею укомплектувати цей підрозділ виношували дуже давно, але повинні були зійтись усі зірки в одному місці, аби її реалізувати. І це сталося. Мабуть, зерно цього задуму зародилось ще тоді, коли ми з побратимами були в Чехії, у нашої нескорено невгамовної діаспори. Тоді вперше подумали про функціональний автомобіль для передової. І з того часу почали готуватись.
Наразі ми виконали взяті на себе зобов’язання і тому можемо душевно та щиро подякувати всім причетним до цього.

Історія доставки цього бронеавтомобіля — це історія цілої субкультури людей, яких ми гордо називаємо ВОЛОНТЕРАМИ. Саме в далекому 2014-му році ця машина зайшла на бойове чергування до волонтерської фундації «Армія SOS». Саме з 2014-го цей бойовий кінь об’їздив увесь Схід — від Маріка до Станиці. І саме ця організація взяла на себе фінансові зобов’язання по капітальному ремонту автомобіля. Адже технічний стан є запорукою того, що машина не підведе у найвідповідальніший момент на справжній війні. Ярослав Тропінов, Ivan Kb, Артем Палютін — подяка вам!
Волонтерську допомогу ми можемо розділити на три напрямки, в яких закладена складова майбутнього нашої Країни, адже людський фактор — від підлітка до дідуся, від школяра до бізнесмена — є фундаментом побудови міцної та незалежної Держави:
Ось наші славні волонтери:
спеціалізована школа «Сузір’я», місто Вишгород (2-е клас);
школа 147, місто Київ. Дякуємо дітлахам і вчителям за гідний приклад патріотизму й турботу про наших Захисників!
«Атомпрофспілка» — Павло Прудников, Валерій Матов;
Вишгородська міська рада — особисто мер Олексій Момот;
«13 резервна сотня ДУК ПС (м. Київ) — друже Валентин Бандера, друже Дельта Rostyslav Malievanov;
журнал «Корупціонер в Україні» — Сергій Новіков;
«Національна спілка письменників України» — Сергій Мартинюк, Олена Дорофієвська, Тетяна Фольварочна, Марія Морозенко, Марґо Ґейко, Борис Пономаренко.
Волонтери, Люди з великої літери: Микола Кравченко, Раїса Шматко, Армен Шахарьянц, Вікторія Литвин, Світлана Кернер і всі ветерани та справжні патріоти.
Це ті, хто не лише словами, а й справжнім внеском долучились до втілення в життя важливої місії. Ви — гідний приклад для вашого оточення, для всієї України.
Вам вдячні захисники і ми, всі, хто робив цю справу, також дякуємо сердечно. В усіх нас і є той стержень, який формує нашу Націю, не дає здати позиції, не дає схибити, не дає стати рабом!
Місія закінчилась, готуємось до нової!
Слава УКРАЇНІ!
Слава НАЦІЇ!
Слава ЗАХИСНИКАМ!
Іван ТАТАУРОВ

Джерело: Газета Вишгород