Ботокс в Ірпені: варто чи ні?

image
27 Лютого 2020, 20:37
Поділитися:

У ХХІ столітті люди по-особливому слідкують за собою. І це не дивно, адже кожен мріє мати гарний та молодий вигляд. Комусь імпонують народні рецепти краси, а хтось довіряє свою шкіру виключно професіоналам. І хоч еліксир молодості поки що не винайшли, але ін’єкції краси все-таки користуються шаленою популярністю.
З одного боку, ін’єкції препаратів стали такими ж звичними як масаж. З іншого – навколо них витає неймовірна кількість міфів. Чи справді ботокс такий страшний як про нього розповідають? З якого віку його можна колоти? Як часто? Відповідає на ці запитання кваліфікований лікар дерматолог-косметолог Ангеліна Недашківська.

«Серед  жителів нашого міста з кожним роком дедалі популярнішою стає косметологічна процедура «ботокс», хоча навколо неї є безліч міфів. Взагалі, що це за процедура? Це дії, які за допомогою ботулотоксину підтягують шкіру, роблять її більш пружною та красивішою. Введення ін’єкцій препарату виконується безпосередньо у мімічні зморшки. Завдяки цьому м’язи певний час не реагують на міміку.  Особливість ботокса – його дія відчувається не одразу. Спостерігати перший ефект можна через 24-72 години, інколи – через 14 днів. Це залежить від індивідуальних особливостей шкіри. Але міфи, через необізнаність людей виникають дуже часто. Хоча ця процедура аж ніяк не зашкодить вашому здоров’ю.»

Міф 1. Ботулотоксин – небезпечний

«Є поширена помилкова думка про те, що якщо його постійно вводити в організм, можна отримати непередбачувані наслідки. В Україні зареєстровано чотири препарати різних виробників: Америка, Франція, Німеччина і Південна Корея. Всі вони дуже високої якості, приблизно однакові за своєю дією, прекрасно вивчені. Вчені роками перевіряли цю ін’єкцію і якби вона хоч трішки шкодила здоров’ю, то була б заборонена для використання. Це все є абсолютно безпечно.»

Міф 2. Ботоксом качають губи

Ботокс знерухомлює м’язи, але ніяк не може служити наповнювачем. У губи колять філери. Ботокс же застосовують для розгладження мімічних зморшок, які з’являються від напруги м’язів.

Міф 3. Ботокс для старих

«Цю процедуру потрібно робити вчасно, у 60 років вона вам не допоможе. Якщо Вам 30 років і не подобається як виглядаєте, нервують «гусячі лапки», то ви спокійно можете колоти ботокс. Це ідеальний вік. Наймолодшій моїй пацієнтці 28. У Європі вже з 12 років мами водять своїх дітей на масажі для обличчя, роблять маски аби уникати зморшок. У нас часто кидаються до цієї проблеми коли вже не допоможеш».

Міф 4. Ботокс може зіпсувати вам обличчя

« “Від ботоксу попливе обличчя”, – часто кажуть противники цієї процедури. Взагалі, може, якщо лікар недосвідчений і вколить занадто багато препарату не туди, куди потрібно. Так можуть опуститися брови або куточок рота. Але у вмілих косметологів таких помилок не буває. Процедура, впринципі, не дуже складна.»

Проведення ін’єкцій триває 15-25 хвилин. Він виводиться із організму через певний час. Середня тривалість результату – 6 місяців. Потім м’язи знову «оживуть», доведеться повторити процедуру.

Як боротися із зморшками до 30 років? Масаж. Він звичайно не такий ефективний як ботокс, але в молодому віці допоможе.
За інформацією редакції, навіть працівники Ірпінської мерії користуються цією послугою. А голівудських та українських зірок, які прибігають до цієї послуги не злічити на пальцях двох рук. Наприклад: Кім Кардашьян, Меган Фокс, Дженніфер Лопес, Оля Полякова, Тіна Кароль, Настя Каменських.

Ботоксу не потрібно боятися, це абсолютно нормальне явище на шляху до красивого обличчя. А допоможе вам подобатися собі в дзеркалі Ангеліна Недашківська (тел. 0937163396 або 0995310320), яка працює в салоні краси “KALIPSO”, м. Ірпінь, вул. Грибоєдова,15.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Медсестра з Бучі супроводжувала евакуйованих українців з Ухані
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня