Бориспіль виділив на засоби захисту для лікарів лише 55 тис. грн

image
2 Березня 2020, 22:16
Поділитися:

Перший заступник міського голови Микола Корнійчук поінформував на плановій нараді 2 березня, що рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій визначене приміщення в Бориспільській лікарні для тимчасового перебування осіб у випадку підозри на коронавірус.

«Екстрена медична допомога відправлятиме хворих в медичні заклади міст Біла Церква і Боярка», — заявив Корнійчук.

Також він повідомив, що в Київській області визначено ще п’ять закладів охорони здоров’я з надання медичної допомоги хворим на коронавірусну інфекцію як резерв першої черги. «Це Броварська багатопрофільна клінічна лікарня, Баришівська, Переяслав-Хмельницька та Яготинська центральні районні лікарні», — повідомив керівник.

За його словами, з міського бюджету на придбання засобів захисту для лікарів Бориспільщини виділено 55 тис. грн. На ці кошти купуються респіратори, захисні окуляри і рукавички, комплект протиепідемічного одягу.

Корнійчук визнав, що цієї кількості захисних засобів замало, адже для обслуговування одного хворого на коронавірус потрібно мінімум 30 комплектів засобів індивідуального захисту.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама